Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire egészséges sok...

Mennyire egészséges sok müzlit enni?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete rászoktam a fit protein szeletre ami mogyorós, de már bármi fajta müzli szeletet megeszek. Jó hogy nem kell azon meditálni jaj munkába menet nem volt időm pékségbe menni kaját venni. Ez mindig van a táskámban. Ritkán eszek péksüteményt. Nem fogyózok mert 2 éve 76 a súlyom se le se fel nem megy. Naponta megeszek kb 1-2 protein szeletet és ma pl ettem 3 sima cerbona müzli szeletet.
2020. okt. 22. 01:08
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Amikről te írsz, azoknál nem az a kérdés, hogy mennyire azok, hanem mennyire nem. Ne aggódj, rajtad kívül a világon milliók hiszik, hogy ezek a müzliszeletek egészségesek.
2020. okt. 22. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon-nagyon sok a cukor ezekben. Nem tudom, melyik proteinszeletet eszed, de sajnos a legtöbb szintén tele van cukorral... a napi 4-5 protein/müzli szelettel már akkor túlléped az egy napra ajánlott cukorbevitelt, ha ezen kívül semmi más cukrot nem eszel.

Amúgy lehet venni hozzáadott cukor nélkül, a Cerbonának is van ilyen, negyede benne a cukor, mint a hagyományosban. Vagy lehet házilag is csinálni müzliszeletet, de hát tudom, az macera.

Szeretném hangsúlyozni, nem azt mondom, hogy egyáltalán nem szabad cukrot enni, csak a modern étrenddel amúgy is túl sokat eszünk, főleg hozzáadott cukrot, és ez hosszabb távon egészségtelen. Ha pl. egy hosszabb túrán, sport közben/után, biciklitúrán, futáskor stb. megeszel 1-1 ilyen szeletet, semmi bajod nem lesz, de normál aktivitás mellett a szervezetednek semmi szüksége napi 4-5 ilyen szeletre.

2020. okt. 22. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Cukros szar, de nyilvan kulonosebb gondod nem lesz napi 1-2 muzliszelettol.
2020. okt. 22. 08:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Csinalj magadnak muzliszeletet ugy, hogy egeszseges is legyeny:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=LIJm_8uIw8U

2020. okt. 22. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!