Kirántott csirkecombot és rizsát nem raktam hűtőbe,tegnap reggel csináltam,meg ehetem még,vagy felejtős?
Figyelt kérdés
Látszatra jónak tünik.
Kb 20 fok volt a legtöbb a lakásban.
2020. okt. 21. 06:19
1/9 anonim válasza:
Meg hát, nem kell annyit finnyázni! Ha semmi nem büdös, jóvanaz, ki van fizetve.
Egyébként a rizs veszélyesebb, mert attól (ha alaposan, idő múlta oknál fogva romlott) még meg is lehet halni. Hústól nem.
2/9 anonim válasza:
Simán. Ettem már meg nyáron haza érve egy napot kinthagyott húst (igaz mirelit volt) meg főzeléket (vagy vmi volt mellé). Nem fostam be
3/9 anonim válasza:
A rizzs gond lehet, a hus ok ennyi ido utan.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a rizst a komposztba tettem,a húst meg jól megmikrózom.
2020. okt. 21. 08:11
5/9 anonim válasza:
Kár volt kidobni azt a rizst, rántott husit meg ettem már 5 naposat is ami nem volt hűtőben. Nyáron. Élek.
6/9 anonim válasza:
A húsnál a hőkezelés segít ilyenkor, a mikrohullámú csak melegít.
7/9 anonim válasza:
Nekünk nincs hűtőnk ami megmarad azt a kutya, macska eszi meg .
8/9 anonim válasza:
Jól tetted, a hosszú ideig szobahőmérsekleten tartott rizs veszélyes.
9/9 anonim válasza:
#6 Hagyd az ételt egy pár perccel tovább a mikróban, hátha nem csak melegíteni tud.
Egyébként én kidobtam volna az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!