Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen csípős mustárt tudtok...

Milyen csípős mustárt tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyan mustárt keresek, ami egyszerű boltok valamelyikében(tesco, spar, lidl, aldi) kapható, és tényleg csípős. Lehet dijoni vagy más típusú is, a lényeg, hogy tényleg csípős legyen.

2020. okt. 8. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Amit én használok a virslihez(is) az tubusos univer csípős mustár..nem atomerős, de jól élvezhető. ha nem elég csípős, akkor szórd meg erőspaprika-őrleménnyel.
2020. okt. 8. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
A dijoniak általában csípősek. Legalábbis az igazi, francia dijoni mustárok. A máshol gyártott, és csak dijoninak nevezett utánzatokkal már rosszabb a tapasztalatom. Emellett amit én szeretek, és talán még a dijoninál is csípősebb, az az angol Colman's mustár.
2020. okt. 8. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Tubusost.
2020. okt. 8. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
+1 szavazat a Colman's mustárra és a francia dijoni-ra is.
2020. okt. 8. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Colman's
2020. okt. 8. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Esetleg ha torma iranyaba mennel el, Wasabi.
2020. okt. 8. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Lidl Kania üveges Csípős,piros a kupakja
2020. okt. 8. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát én úgy vagyok vele, hogy főleg azért nem szeretem a dijoni mustárokat, mert nincs bennük egy deka cukor se. Így ehetetlenül tormás, savanyú ízük van.

Ha olyat akarsz enni, ami eléggé csíp és nincs túl tormára emlékeztető íze plusz épp annyi cukor van benne, hogy ne legyen ehetetlenül savanyú (azaz ez korántsem jelenti azt, hogy édes), akkor tudom ajánlani az Ízmester orosz mustár című termékét, az cseppet olcsóbb, mint a Colman's. Sparban kapható az tuti. Ahogy nézem az Auchanban is árulják.

2022. ápr. 1. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!