Melyik chilis bab alappor nem annyira csípős?
Nem szükséges hozzá por.Megcsinálod mondjuk ezt:
aztán annyi chilit teszel bele amennyit akarsz.
A chilis bab alapértelmezve csípös - mert a fö alkatrésze a chilipaprika, ami erös!
Másrészt teljesen értelmetlen alappport venni, sokkal egyszerübb, ha magad készíted, akkor annyi chilit teszel bele, ami neket megfelelö
az előzőek nem értik meg hogy ő alapporból szeretné csinálni, nem mindenki olyan nagy konyhaguru hogy mindent a nulláról készítsen, hiába lehet jobb a végeredmény.
kérdező, nekem is pont ez a bajom velük, ha mindet beleteszem túl csípős, ha nem, akkor nem kellően sűrű... alapvetően ezek keményítővel operálnak szóval azt szoktam csinálni hogy csak fél tasakkal teszem bele, vagy a negyedét, és hozzáteszek még egy kevés vízben feloldott keményítőt. de én más fűszereket is használok szóval lehet utána kell kicsit ízesíteni. ha nincs és nem akarsz venni sem, akkor kevés vízben feloldott csomómentesre kevergetett liszt is hasonlóan dolgozik.
3
Amit linkeltem receptet azon mi a bonyolult?Én sem vagyok
"konyhaguru" de már spagettit sem csinálok porból.Az interneten rengeteg receptet lehet találni részletes leírással.Elrontani sem nagyon lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!