Pár éve kaptam csokinyalókát, de annyira szépek voltak h dísznek tartottam őket. Eddig semmi bajuk nem volt, de ma láttam hogy mind kettő porrá vált. Ez mitől van? Majdnem három éve semmi bajuk, most meg por lett belőlük.
Figyelt kérdés
Talán most párolgott el belőle az összes nedvesség vagy mi? 3 forró nyár után (tetőtérben ráadásul)? De ilyet még nem láttam, a Maya édességboltból vannak. Általában csak kifehéredik a csoki mikor kicsapódik a zsiradék belőle, de ez porrá lett!2020. okt. 3. 14:12
1/8 anonim válasza:
Ez eléggé érdekes én ilyet még nem hallottam/láttam.
Szerintem is kiszáradt, de nem biztos.
2/8 anonim válasza:
Szerintem megmolyosodott (az élelmiszermoly szereti a csokit), és amit látsz, az nem csoki, hanem molykaki. Bocsánat, ha gusztustalannak találod. Szóval inkább dobd ki.
3/8 anonim válasza:
Így van! Azt bizony felzabálták a molyok.
4/8 anonim válasza:
Én felönteném egy kevés tejjel.
Molysquik
5/8 anonim válasza:
Moly volt, így én is jártam, pár csokimikulás volt dísznek kinn polcomon aztán egyik takarításnál ahogy fogtam meg őket, porladtak szét.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De az egIk teljesen egyben volt, csak látszott rajta hogy már kezd szétesni, nem is tudom hogy fejezzem ki magam, már bánom h nem fényképèztem le, de az még egyben volt és ahogy hozzáértèrtem ès megtappogattam az úgy porlad szét. A másikkal ellentétben ami már szét volt porladva. Mindegy megkaptam a választ, köszönöm.
2020. okt. 7. 23:02
7/8 anonim válasza:
Megkóstoltad végül az instant molykaka ót?😂
8/8 A kérdező kommentje:
>D Nem!
2020. okt. 28. 08:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!