Miért nem dermed meg a libazsír? Próbáltam már nyitott tetővel, csukott tetővel, hűtőben, de csak nem akar megszilárdulni.
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 20:29
1/9 anonim válasza:
Lassan szilárdul meg, ne türelmetlenkedj.
2/9 anonim válasza:
Lassabban szilárdul meg, mint a disznózsír, és akkor is puhább.
Egyáltalán nem lett szilárdabb?
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kicsit, de 1 nap alatt.
2020. szept. 23. 21:42
5/9 A kérdező kommentje:
Is
2020. szept. 23. 22:03
6/9 anonim válasza:
Akkor most 1 napig volt a hűtőben vagy 1 napig volt a napon? Nem mindegy.
Melegben hogy szilárdulna már meg...
7/9 anonim válasza:
Próbáld ki lekapcsolt villany mellet rányitni a hūtõ ajtót, lehet akkor az ijedtségtõl ledermed.bocsánat
8/9 anonim válasza:
A libazsír már csak ilyen. Hűtőben kissé szilárd lesz. Ahogy kiveszed, már kezd olvadni. Kőkemény sosem lesz.
Ha azonnal elkezded kenni a kenyérre, ahogy kiveszed a hűtőből, már a kenés alatt folyóssá válik.
9/9 anonim válasza:
Örülj neki, a libazsír ilyen. Ha megkeményedne, az azt jelentené, hogy vizes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!