Lehet valahol itthon kapni héj nélküli kenyeret?
Figyelt kérdés
Még Belgiumban ettem ilyen kenyeret, és azóta sem találtam sehol itthon a boltokban2020. szept. 14. 12:36
11/17 anonim válasza:
Vagy ha ezek nem akkor itt orobald, ok meg segitenek is akar behozni. [link]
De en siman megrendelnem kulfoldrol... Vagy ismeros feladhatja postan
12/17 anonim válasza:
Kérdező, veszel bármilyen jobb minőségű szendvics-toast-kenyeret, és vékonyan levágod a héját.
Felennyibe se kerül, mint az említett olasz kenyerek!
Pl. [link]
13/17 anonim válasza:
En tudom mirol beszel, de az allaga sem olyan! Ezeket meg nem probaltam, de eltem kulfoldon es en is ennek, ugyh ki is fogom ezeket probalni amiket linkeltek.
Ugyhogy a levagott szelu toast kenyer nem olyan....
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen más mint egy sima toast kenyér, és az íze sem olyan, nem is tudom mihez hasonlítani, viszont köszönöm szépen a válaszokat, ki fogom próbálni őket! :)
2020. szept. 23. 12:46
15/17 anonim válasza:
Ezt ma fotoztam Neked, probald ki, hátha!
17/17 anonim válasza:
Amit a 15-16 írt Roberto panfiocco "kenyér" nagyon finom, mi vettünk már sokszor, és bevált. Jó puha. Próbáljátok ki mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!