Melyik boltban lehet gyümölcsös szójajoghurtot venni?
Nemrég vettem az Aldiban Alpro márkájú gyümölcsös szójajoghurtot és nagyon ízlett. :)
Sajnos azóta se látok, pedig mindig végigböngészem a joghurtokat, akárhányszor Aldiban járok. :(
Már nem forgalmazzák?
Hol lehet akkor hozzájutni ilyesmihez? Melyik bolt forgalmaz ilyet?
Google: szójajoghurt
Ki is dobott egy csomó üzletet, ahol árulnak ilyet, még az említett Alpro-t is. Tesco, DM, de javaslom, hogy tényleg keress rá, és nézd meg, melyik üzlet az ideális neked.
Mert nehéz rákeresni? Ott vannak az üzletek, ha akarod, térképpel. Most ezt kötözködésnek vetted tényleg? Hogy tudhat valaki ennél jobb választ adni, amikor azt sem tudjuk, hol laksz?
Legalább azt mondd meg, melyik városban élsz, és akkor megpróbálok úgy keresni üzletet.
Nekem hirtelen ilyen random kisboltokat vagy webshopokat dobott ki, én arra gondoltam hogy melyik országos bolthálózat forgalmazza ahova be lehet menni megvásárolni.
Köszi! Megnézem valamikor, spar van a közelben. :)
Ja, #6 ráadásul külön rá is kérdeztem az aldira, hogy valaki tudja-e hogy náluk forgalmazzák-e.
Nem tudok róla hogy az aldinak lenne online megnézhető teljes termékkínálata, ha te ismersz ilyet akkor nagyon megköszönnék egy linket, sokszor jól jönne!
Biztos, hogy nincs a teljes árukínálatról online, percre pontosan aktuális, vásárlóknak is elérhető lista, ráadásul boltonkénti bontásban. A honlapjukra nem tesznek ki mindent, de ajánlanak sokféle terméket, ez persze attól is függ, hogy az adott termék gyártója fizet-e ezért az Aldinak pl.
Én úgy szoktam keresni, ahogy említettem, aztán ha látom, hogy kidobja az Aldi, Tesco, stb webshopját, vagy bármilyen utalást találok, akkor már nagy eséllyel fogok találni az adott boltban. Esetleg rákeresek konkrétan, ha kíváncsi vagyok, hogy egy boltban van-e olyan termék pl. "Alpro Lidl", ez sok esetben eredményre vezet. Persze száz százalékos garancia nincs, de nekem eddig bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!