A gyümölcsös fagyiban van tej?
Nem, nem ettem túl, 3 gömb volt, de akkor valószínűleg a csaj nem tudta h melyik milyen, de legalább én már igen..
Köszi a választ :D
Kisfiam nem laktóz, ő tejfehérje érzékeny, gyümölcsfagyikba általában nincs tej, de volt olyan hely ahol volt és ott meg is mondták.
Nem lehet hogy a tölcsér volt a ludas?
Sokszor nem eleg, hogy ugyanazzal a kanallal nyulnak bele, mint a tejesbe, de meg el sem mossak rendesen, vagy semennyire, es annak, aki erzekeny, ez is eleg lehet, hogy problemat okozzon. En is kerdeztem a multkor, hogy van-e valami tejmentes (es nagyon fontos, hogy nem laktozmentes, hanem tej!), allergia miatt. Haaat vmi wellnes nevezetu malnas fagyi volt, de ossze vissza volt kenve mindenfele mas fagyival, mert nem mossak el a kanalat :/
Hat mondom akkor ezt kihagyom inkabb
Kehelyben kértem inkább :D
Igen, nekem is egy kicsi is elég bármi tejesből és végem, nem éri meg inkább többé a fagyi
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!