A retek ennyire romlandó, vagy én nem csinálok jól valamit?
Figyelt kérdés
Vettem tegnap retket. Mostanra teljesen megpuhult, megfonnyadt, és ez nem az első eset. Hűtőszekrény alsó dobozában tartottam.2020. aug. 31. 17:39
1/6 anonim válasza:
milyen fajta, ez a piros kis bogyós retek? :D nekem is az alsó fiában szokott lenni, és napokid elvan
2/6 anonim válasza:
Nem a te hibád. Valószinűleg már a boltban sem volt friss.
3/6 A kérdező kommentje:
Tegnap még kemény volt, mint a beton. :'(
2020. aug. 31. 17:50
4/6 anonim válasza:
Nem volt friss. Rakd bele 1 pohár vízbe, reggelre magához tér; csak gyorsan meg kell enni.
5/6 anonim válasza:
Én mindig megmosom és beteszem egy befőttes üvegbe hideg vízbe, ott úszkálnak és napokig frissek maradnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Az lehetett a baj, hogy nem vágtam le róla a levelét, hanem azzal együtt tároltam. Legutóbb kétszer is levágtam a levelet, napokig elállt.
2020. okt. 24. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!