A dinnyét is, meg az almát is, és néha még a körtét is. Azt mondják, az almamagban olyan vitamin van ami semmi másban, és amúgy is, nekem nincs idegem bügyürészni hogy kiszedjem a magokat. Mindenki úgy eszi ahogy neki jólesik. Van aki nem szedi ki, van aki kiszedi
2020. aug. 17. 11:34
12/21 anonim válasza:
Nélkül, mert keserű és elrontja az ízélményt. Pedig baromi egészséges. Szóval ha kicsi akkor ráharapok.
2020. aug. 17. 11:37
13/21 anonim válasza:
A jó Isten tet bele magot igy maggal.
2020. aug. 17. 11:57
14/21 anonim válasza:
magnélkülit szoktam venni
2020. aug. 17. 12:13
15/21 anonim válasza:
Aki maggal eszi (én is) az ugye tudja, hogy szét kell rágni?
Különben simán megy ki a széklettel, semmi nem hasznosul belőle.
Bár az az 5-20 mag, amit megeszünk, azzal amúgy sem lövünk nyulat.
2020. aug. 17. 18:55
16/21 De La Cruse válasza:
A szőlőmag mellékhatások nélküli vitamin bomba.
évekre el tud raktározni belőle a szervezet és télen mindig jól jön az a tartalék.
2020. aug. 18. 09:17
17/21 anonim válasza:
Ugy edd ahogy akarod, vagy jol esik.A mag ugy is atsuhan rajtad erintetlenul!
Egyebkent foleg a voros szollo magja nagyon egeszseges, de kiszaritva, puderre orolve fogyaszva!
2020. aug. 18. 16:42
18/21 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi voltam
2020. aug. 18. 20:38
19/21 zTaki válasza:
nem köpöm ki... pl. dinnyemagot sem, igaz, hogy szét sem rágom. Szinte észre se veszem úgy nyelem le - soha nem értettem azokat akinek ez problémát okoz - mert ha odafigyelek se veszem észre, hogy magja is van neki.
2020. aug. 19. 06:37
20/21 anonim válasza:
Maggal eszem (a dinnyét is). Ha szétharapja az ember, hasznos tápanyagok vannak benne, ha pedig egyben lenyeli, akkor is lazítja a székletet. Szóval én úgy gondolom, inkább előnyei vannak, egyébként meg nem zavar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!