Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi édességet szoktatok...

Mennyi édességet szoktatok enni egy héten?

Figyelt kérdés

2020. aug. 17. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem vagyok édesszájú és próbálok odafigyelni, nemsokat.
2020. aug. 17. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

mi számit édességnek?

keveset, mert figyelek magamra, de ha a banán, vagy most épp aktuálisan a szölö és dinnyeevés is édesség (számomra az), akkor napi szinten eszek édességet. amúgy kb. hetente 1-2 alkalommal eszek pl. olyan gyümölcs- vagy más ízesített joghurtot, tejberizst, amiben sajna van cukor. kifejezetten édességet (cukor, csoki, jégkrém, sütemény) nagyon ritkán.

2020. aug. 17. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én édes szájú vagyok,de általában mindennap egyet. De van az is,hogy egyáltalán nem kívánom 😔17l
2020. aug. 17. 11:11
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Párhetente max. egy szelet csokit szoktam, nem vagyok édesszájú egyáltalán.

Egyéb nasit, mint joghurt, chips, ropi, sós cuccok, keksz, ilyesmiket nem szoktam enni egyáltalán.

2020. aug. 17. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Egész nyáron kétszer ettem 1-1 gombóc fagyit. Viszont gyümölcs mindig van itthon, azt sokat eszek. Tudom, hogy a zöldség nem édesség, de ha rám tör a rágcsálhatnék, akkor nekem jobban bejön egy szeletelt kígyóuborka, mint egy chips vagy csoki.
2020. aug. 17. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
hetente nem sokat , de a mekis sajttorta a kedvenc :)
2020. aug. 17. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
van hogy hetekig semmit sem, aztán van hogy veszek 1 nagy táblás milkát vagy pár zacskó gumimacit és 1-2 nap alatt megeszem.
2020. aug. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!