1/7 anonim válasza:
Mivel nem vagyok édesszájú és próbálok odafigyelni, nemsokat.
2/7 anonim válasza:
mi számit édességnek?
keveset, mert figyelek magamra, de ha a banán, vagy most épp aktuálisan a szölö és dinnyeevés is édesség (számomra az), akkor napi szinten eszek édességet. amúgy kb. hetente 1-2 alkalommal eszek pl. olyan gyümölcs- vagy más ízesített joghurtot, tejberizst, amiben sajna van cukor. kifejezetten édességet (cukor, csoki, jégkrém, sütemény) nagyon ritkán.
3/7 anonim válasza:
Én édes szájú vagyok,de általában mindennap egyet. De van az is,hogy egyáltalán nem kívánom 😔17l
4/7 Sunshinedoll válasza:
Párhetente max. egy szelet csokit szoktam, nem vagyok édesszájú egyáltalán.
Egyéb nasit, mint joghurt, chips, ropi, sós cuccok, keksz, ilyesmiket nem szoktam enni egyáltalán.
5/7 anonim válasza:
Egész nyáron kétszer ettem 1-1 gombóc fagyit. Viszont gyümölcs mindig van itthon, azt sokat eszek. Tudom, hogy a zöldség nem édesség, de ha rám tör a rágcsálhatnék, akkor nekem jobban bejön egy szeletelt kígyóuborka, mint egy chips vagy csoki.
6/7 anonim válasza:
hetente nem sokat , de a mekis sajttorta a kedvenc :)
7/7 anonim válasza:
van hogy hetekig semmit sem, aztán van hogy veszek 1 nagy táblás milkát vagy pár zacskó gumimacit és 1-2 nap alatt megeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!