Mitől függ , hogy ki , milyen ételt eszik meg ?
Figyelt kérdés
Mi az oka annak , hogy nem minden ízlik , vagy nem mindent eszünk meg szívesen , még akkor sem ha nagyon éhesek vagyunk ? Nekem szokták mondani számtalanszor , hogy milyen válogatós vagyok . Gyakran hangzik el a kérdés felém , hogy miért nem ízlik épen az adott étel ? A választ nem tudom , hogy pontosan mi befolyásolja az embernél , hogy mit eszik meg jó ízűen s mi az amit nem ?... Nekem számít pl : az is , hogy , hogyan van feltálalva az adott étel . Mert más egy étterem és más egy menza pl !2020. júl. 25. 12:37
11/12 Mansour válasza:
Én is láttam csirkevágást, és disznóvágáson is voltam. Nem mondom, hogy kellemes dolog, és én magam nem is csinálnám. De nekem ez nem befolyásolta a csirkehúshoz és a disznóhúshoz való viszonyomat. Viszont az édesvízi halat nem szeretem, pedig semmi ilyen élményem nem kötődik hozzá (legalábbis amiről tudok). A tengeri halat jobban megeszem, bár azért sem rajongok különösebben. Vagy például a méz ízét sem szeretem, pedig egyébként kifejezetten szeretek mindenféle egészségesnek mondott dolgot, zöldség, gyümölcs és gabonaféléket, amit sokan csak kényszeredetten esznek meg. És a mézzel kapcsolatban sincs semmi negatív élményem, nem erőltették vagy ilyesmi. Szerintem ezek a dolgok viszont nem a nevelésen/megszokáson múlnak.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen ezzel én is egyet értek .
2020. júl. 28. 05:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!