Mitől függ , hogy ki , milyen ételt eszik meg ?
#2 aki rosszul főz, talán. Aki jól főz, az pont, hogy válogatósabb lesz és már nem eszi meg azt az ipari vackot, amit a menzán kapni, mert érzi, hogy csak vegetából van a leves, hogy kemény vagy szétfőtt a rizs, hogy mócsingos és félig kész a hús, hogy véres még a csirkemell, aminek amúgy sem kell sok idő, hogy elkészüljön...
Amikor én elkezdtem magamra főzni, egyre inkább minőség felé hajlottam, amit olcsóbban megcsináltam, mint a suli menza és finomabban és nagy mennyiségben még időben is jobban jöttem ki.
Ugyan ezt tapasztaltam másoknál is, hogy aki elkezd főzni, rájön, mi a jó az ételben és a rossz minőséget már nem kívánja.
Szóval ez, hogy valaki nem lesz valogatós, ha magára főz, szerintem csak kevés esetben érvényesül.
#5 "aki rosszul főz, talán. Aki jól főz, az pont, hogy válogatósabb lesz és már nem eszi meg azt az ipari vackot, amit a menzán kapni"
A kettő nem függ ennyire össze. Például ha jól főzöl, de nincs olyan sok időd főzni, akkor bizony rövidíteni fogsz a folyamaton és kicsit máshogy fogsz elkészíteni egy-egy ételt, mint ahogy otthon megszoktad.
Én voltam disznó vagason is és rendszeren vágtunk csirkét.
Akinek ez trauma, az pszichésen nem bírja ezeket a kajákat. Nem könnyű ettől megszabadulni!
Ettől is függhet, hogy ki mit eszik meg.
Továbbá vannak diéták és divatok és vannak éhező emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!