Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Dori’s food-os etelt eszik...

Dori’s food-os etelt eszik valaki rendszeresen vagy evett mar valaki? Velemenyek? 😊 melyik a kedvencetek?

Figyelt kérdés

2019. júl. 23. 18:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Egészen addig onnan rendeltem amíg a kulcsár csaj el nem kezdte reklámozni meg még pár egyéb híresség. Onnantól számomra elvesztette a hitelességét sajnos
2019. júl. 25. 11:59
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú évek óta eszem egészségesen, aránylag nem rosszak az ételei pár hétig rendeltük munkahelyre, de pont azért nem rendelek már, amit itt más is írt. Folyamatosan az arcomba van tolva instan, márpedig ami igazán jó annak nem kell reklám illetve az maga a reklám, hogy szuper és a mai világban celebek nélkül is sok emberhez elér pár nap alatt. Manker, Edina stb.? Több 100ezres követő táborral rendelkezőkkel hirdetni? Felejtős, hiteltelen. Munkám kapcsán a tulaj hölgyet is van szerencsém ismerni már és az is abba az irányba vitt inkább ne, csöppet el van szállva magától pedig olyan szimpatikusnak tűnt képek alapján aztán khm. :) Nekem ő már S. Norbi kategória lett szóval tőlük soha ételt.

Sok helyen lehet már enni finomat és egészségeset, rendelni is szóval ne őket válaszd ha rám hallgatsz van jobb.

2019. júl. 26. 02:20
 3/24 anonim válasza:
87%
Szerintem magát a kérdést is Dóri írta ki! De ám legyen : az ételek minősége négyes, adag hármas, marketing nulla. Nem lehet így lenyomni vmit az emberek torkán teljesen igazatok van, de ő jelenleg csak azt látja több rendelés = több penz. Két év múlva meg nem lesz meg a cég állítom, innen úgysem törlődik majd megnézzük igazam lett-? :)
2019. júl. 26. 05:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Így van, amit előttem is írtak. Ezt gorilla marketingnek nevezik, amit a celebkék csinálnak, és azt nem értem igazából, hogy pl edináéknak marketinggel foglalkozó cégük van, mégsem tudják hogy a gorilla marketing általában kinyírja a reklámozott céget?

Olyan bénák, komolyan..

Na mindegy, kaja és adag olyan 3-4, de már leváltottam, pont azért mert mindenütt ezt látom..

2019. júl. 26. 12:28
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

#4 : miért érdekelné Edinát nem az ő kaja cége, inkább az a fura a tulaját nem, de ez nem a mi gondunk. Ez amúgy kiforrta volna magát ha most ezt nem csinálják is csak lassabban, viszont hosszabb távon lett volna sikeres.

Ilyen a Sovány Vigasz is túlértékelt közben rengeteg "mindenmentes" cukrászda van már, ahol hasonlóan jó a minőség, de nem 1100Ft egy mini szelet süti , csak ugye ott is "felkapták" a celebek a helyet( mit ad isten ott IS Manker az egyik), hát nem tudom nálam pont azt érték el egyiktől sem veszek semmit, meglátom nevüket insta oldalon és hideg kiráz. :D De ha szerintük megéri ő dolguk, szerintem meg ahogy írtam most fent aztán majd hopp hirtelen lent lesz.

2019. júl. 26. 17:15
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne nézzétek most K. Edina oldalát [ INSTA story ], mert 5/4 poszt ennek a hirdetése pont, nagyon nevetek! Jaj istenem.
2019. júl. 26. 17:27
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Jé, a kérdés óta nincs dorisfood reklám!!😂
2019. júl. 30. 14:58
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
De van rengeteg rossz emberek insta oldalát nézed. :D
2019. júl. 30. 17:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Óó.. én csak a Kulcsár-Darai vonalon mozogtam...
2019. júl. 30. 18:41
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Náluk is fogod még látni. :D

Amúgy valaki írta szerinte D. írta ki kérdést szerintem is és ha tanul belőle a kevesebb néha több már megérte (neki).

2019. júl. 30. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!