Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Dori’s food-os etelt eszik...

Dori’s food-os etelt eszik valaki rendszeresen vagy evett mar valaki? Velemenyek? 😊 melyik a kedvencetek?

Figyelt kérdés

2019. júl. 23. 18:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
7-es látod mondtam én, Edina már ki is tette. ;) haha
2019. júl. 31. 13:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan hiányzott 😂

Annyira de annyira zavar hogy úgy marketingeskednek hogy nem értenek hozzá 😕 miért miéért miéééért

Vagy vajon direkt ilyen agresszív reklámozás mellett döntöttek? Mert amúgy nem csak a dorisfooddal van ez, minden más reklámot is folyamat nyomatnak

Nah, mindegy csak elmélkedtem, a mai napom is teljes most hogy láttam az instastory-ját.

2019. júl. 31. 14:39
 13/24 A kérdező kommentje:
Neeem! nem Dori irta a kerdest:D csak kivancsi lettem volna a velemenyetekre :) en egyszer rendeltem tole padthai tesztat es nagyon rossz volt :( es azert tettem fel a kerdest hogy hatha a tobbi jo... de en sem szeretnek mar tole rendelni. Meg erdekesek ezek a kaloria adatok is. Bar az nagyon furcsa hogy titeket ennyire zavar hogy celebek reklamozzak 🧐 engem ez nem zavart bar amikor en megismertem ezt az egeszet akkor meg nem reklamozta senki... es addig valahogy en is hitelesebbnek gondoltam vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.
2019. aug. 9. 15:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem az zavart önmagában, hogy "celebek reklámozzák" gyanítom nem tanultál ezen a vonalon, akkor értenéd, amit írtunk. Maradjunk annyiban lehet okosan reklámozni dolgokat ismert emberrel/emberekkel és nem átgondoltan, na itt utóbbiról van szó.

Az nem profi megoldás veszem az első 3-5 legtöbb követővel rendelkező insta nőcit és éjjel - nappal tolom le az emberek torkán napi 5 posztban (story), hogy jeee de finom persze annyira spontán képekkel (főleg Edinánál), hogy órákig röhögsz. :D

Ugyan, bele se menjünk tényleg vicc az egész.

2019. aug. 10. 04:20
 15/24 anonim válasza:
100%

Én csak azt tudom, amikor dolgozót keresett sem nekem sem ismerősömnek nem írt vissza, pedig nem egy multiról beszélünk, ami olyan tuti hely egy szuper munkakörre érkezik akár több ezer jelentkezés (megjegyzem akkor is be szoktak állítani legalább automatikus választ). A "kedves" Dóri ennyire korrekt, biztos ajánlom hogy gazdagítsa bárki tovább. XD

Mostantól elkerülöm nemhogy rendeljek tőle vagy a családom.

2019. aug. 30. 00:25
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Aaaaaaaaaaaa már a tücsi is kezdi, nem hiszem el 😂 éppen csodálkoztam hogy rég láttam már doris reklámot a többi celebnél 😀
2019. szept. 4. 07:37
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

15: Újra hirdet keres embert. XD

Úgy látszik senki sem válik be, felelni meg minek? Jó munkahely lehet.

2019. szept. 9. 07:33
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

Csak most láttam a kérdést.

Én rendeltem tőle régebben, meg is voltam elégedve, többnyire.

De valami rettenet, amennyire elszállt magától.

Ja, válaszolni pedig tényleg nem szokása.

2020. szept. 20. 14:12
 19/24 anonim válasza:
0%
Hat kedves anonim sajna nem lett igazad, mert ahogy latom 2 ev utan sem tunt el a ceg…sot😏😏
2023. jún. 1. 09:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Megjelent a sértett tulaj és az összes "anonim " megkapta a magáét, de cuki.

Sokan valószínűleg pont ezt a stílust sérelmezik.

Persze tudom jön a válasz nem a tulaj vagy, nem hat itt te is csak egy ANONIM vagy tudod. ;)

2023. jún. 1. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!