Dori’s food-os etelt eszik valaki rendszeresen vagy evett mar valaki? Velemenyek? 😊 melyik a kedvencetek?
Komolyan hiányzott 😂
Annyira de annyira zavar hogy úgy marketingeskednek hogy nem értenek hozzá 😕 miért miéért miéééért
Vagy vajon direkt ilyen agresszív reklámozás mellett döntöttek? Mert amúgy nem csak a dorisfooddal van ez, minden más reklámot is folyamat nyomatnak
Nah, mindegy csak elmélkedtem, a mai napom is teljes most hogy láttam az instastory-ját.
Senkit nem az zavart önmagában, hogy "celebek reklámozzák" gyanítom nem tanultál ezen a vonalon, akkor értenéd, amit írtunk. Maradjunk annyiban lehet okosan reklámozni dolgokat ismert emberrel/emberekkel és nem átgondoltan, na itt utóbbiról van szó.
Az nem profi megoldás veszem az első 3-5 legtöbb követővel rendelkező insta nőcit és éjjel - nappal tolom le az emberek torkán napi 5 posztban (story), hogy jeee de finom persze annyira spontán képekkel (főleg Edinánál), hogy órákig röhögsz. :D
Ugyan, bele se menjünk tényleg vicc az egész.
Én csak azt tudom, amikor dolgozót keresett sem nekem sem ismerősömnek nem írt vissza, pedig nem egy multiról beszélünk, ami olyan tuti hely egy szuper munkakörre érkezik akár több ezer jelentkezés (megjegyzem akkor is be szoktak állítani legalább automatikus választ). A "kedves" Dóri ennyire korrekt, biztos ajánlom hogy gazdagítsa bárki tovább. XD
Mostantól elkerülöm nemhogy rendeljek tőle vagy a családom.
15: Újra hirdet keres embert. XD
Úgy látszik senki sem válik be, felelni meg minek? Jó munkahely lehet.
Csak most láttam a kérdést.
Én rendeltem tőle régebben, meg is voltam elégedve, többnyire.
De valami rettenet, amennyire elszállt magától.
Ja, válaszolni pedig tényleg nem szokása.
Megjelent a sértett tulaj és az összes "anonim " megkapta a magáét, de cuki.
Sokan valószínűleg pont ezt a stílust sérelmezik.
Persze tudom jön a válasz nem a tulaj vagy, nem hat itt te is csak egy ANONIM vagy tudod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!