Lehetnek jók azok a tojások, amiknek hígfolyós a fehérje?
Figyelt kérdés
Első nekifutásnál a 3. tojás rossz is volt, ki kellett öntenem azt a hármat. Utána már egyenként (két lépcsőben csináltam....jellemzően mindnek nagyon folyós a fehérje. Szagra nem éreztem rossznak (kivéve persze azt az egyet, az első körből(a harmadikat)2020. júl. 25. 07:37
11/15 Lena7 válasza:
Ha nem büdös, akkor szerintem megeheted simán. Ho romlott lenne a tojás, akkor azt éreznéd a szagán (nagyon büdös)
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek. Szerencsére zavaros sem volt. Csak nagyon folyt a fehérje. És, mint írtam is, a 3. tojás az olyan volt, mint amit a rossztojásról (nem az okostojásról) írtatok - így sajna még az első 2 is kuka lett. Régebben rutinból egy pohárba ütöttem mindet első lépésként, aztán, mivel hosszútávon nem volt köztük rossz, egyszerűsítettem, és egyből a tányérba. Most majd visszaszokok a kétlépcsős verzóra. Biztosan úgy van, ahogy írtátok, mert már több, mint 2 órája
megettem (6-ot),
és jól 'hatott'
még nem zöldül a fejem. ...és valszeg nemis fog (legalább is a tojásoktól). Köszi!!
u.i. egyik ismerősöm valamikor azt mondta, hogy a tojást nem kell hűtőben tárolni. Még néhány hónapja hűtőben tároltam, mostanában nem ott. Hűtőzzek?
2020. júl. 25. 10:24
13/15 Lena7 válasza:
Mi például nem tároljuk a tojást hűtőben. Sosem volt még semmi baja, de azért persze ne az ablakba tárold, hanem egy olyan helyen, ahol nincs meleg és nem éri a nap
14/15 anonim válasza:
Ha megfagy a tojás és felolvad, tud nagyon folyós lenni. Nem volt mínuszban tárolva? Előfordulhat, ha hozzá ér a hűtő hátuljához valami, az rá tud fagyni, bármire van állítva a hűtő.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi!! - Néhány hónapja nem tartom hűtőben (kiszorult onnan szerintem a járvány kezdetekor (televettem egyéb élelmiszerekkel)...de, lehet, hogy visszaszokok a hűtőben tárolásra.
2020. júl. 25. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!