Mitől lesz lila a fokhagyma?
Figyelt kérdés
Elővettem a hűtőből, felbontotottam és tiszta lilák voltak. :D
Talán a hűtő nem tesz jót neki vagy túl régi?
2020. júl. 23. 09:17
1/6 Mansour válasza:
Fajtán múlik, ez eleve lila fajta volt. A külső héja fehér, de a belső lila.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ehető? Azt hittem valami baja van :'D nem szívesen dobnám ki, mert finom és nem olcsó
2020. júl. 23. 09:37
3/6 anonim válasza:
Van amikor meg igazából nincs "megérve"..akkor is lehet halvány lilás.
4/6 Mansour válasza:
Hát még nem hallottam olyanról, hogy valami úgy romlana meg, hogy belilul...
Ha a fokhagymagerezd nincs megpuhulva, és nincs barnás elszíneződése, akkor teljesen jó, ehető. Ha esetleg foltokban van barna rész, azt ki kell vágni, és a többi rész még akkor is ehető!
6/6 anonim válasza:
Vagy verekedett valamivel a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!