Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől lesz lila a fokhagyma?

Mitől lesz lila a fokhagyma?

Figyelt kérdés

Elővettem a hűtőből, felbontotottam és tiszta lilák voltak. :D

Talán a hűtő nem tesz jót neki vagy túl régi?



2020. júl. 23. 09:17
 1/6 Mansour ***** válasza:
100%
Fajtán múlik, ez eleve lila fajta volt. A külső héja fehér, de a belső lila.
2020. júl. 23. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ehető? Azt hittem valami baja van :'D nem szívesen dobnám ki, mert finom és nem olcsó
2020. júl. 23. 09:37
 3/6 anonim válasza:
76%
Van amikor meg igazából nincs "megérve"..akkor is lehet halvány lilás.
2020. júl. 23. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 Mansour ***** válasza:
100%

Hát még nem hallottam olyanról, hogy valami úgy romlana meg, hogy belilul...

Ha a fokhagymagerezd nincs megpuhulva, és nincs barnás elszíneződése, akkor teljesen jó, ehető. Ha esetleg foltokban van barna rész, azt ki kell vágni, és a többi rész még akkor is ehető!

2020. júl. 23. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja, lila fajta
2020. júl. 23. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Vagy verekedett valamivel a hűtőben.
2020. júl. 23. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!