A kacsa tojàsnak màsabb az íze mint a tyúkénak?
Kaptam 6db nagy kacsa tojàst, sosem ettem még.
Viszont a húsokra elég finnyàs vagyok, nem tudom miért de ugyanez a tejtermékeknél is.
Csirke, disznó, marha làbszàr kizàrólag csont nélkül rendben van. Kacsa, liba, galamb és hasonlókat képtelen vagyok megenni, a gondolattól is kiráz a hideg.
Tehéntej oké, de amiben van kecsketej azt megintcsak nem tudom enni, inni.
Egy kacsa tojàst megpróbàlnék, bár azt se tudom mit szoktak belőle készíteni.
Ha nem jön be akkor a maradék 5öt odaadom a szomszédnak.
Én az állagokra vagyok kényes... pl. a kacsatojásból a rántottát, tükörtojást én nem bírom megenni, hiába jó amúgy az íze, mert az állaga olyan fura. Valahogy olyan habos. Sokkal lazább, mint a tyúktojás.
Amíg volt tojós kacsánk, én általában süteménybe használtam el a tojását, mert amúgy az állaga miatt én nem bírtam megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!