Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a kedvenc gyümölcsöd...

Melyik a kedvenc gyümölcsöd zöldséged, és melyiket utálod?

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 11:53
1 2 3
 11/22 batta80 ***** válasza:
100%

Naspolya egyik kedvencem.

Kuriózumnak számít, kevesen szeretik, kizárólag túlérett (akár fagyott) fázisban fogyasztható. Nem igazán hasonlít semelyik ismertebb gyümölcsre, rendkívül egyedi az íze, ha nagyon akarom hasonlítani, akkor a lassan sült, szaftos almára hasonlít.

Nehézkes megpucolni, mert puha, és sok a mag benne, de megéri, aki szereti a különlegességeket.

A legkésőbb érő gyümölcs a Kárpát medencében.

2020. júl. 6. 13:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencek: sárgadinnye, brokkoli

Nem vagyok oda érte: málna, zeller,

2020. júl. 6. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Utálom az összeset.
2020. júl. 6. 13:38
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
A naspolya fűszeres bor-ízű, ezért nem szeretem.
2020. júl. 6. 13:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb gyümölcsöt és zöldséget szeretem, nem is tudnék 1-1 kedvencet választani. A legjobban a barackot, almát, szőlőt, mangót, banánt, narancsot szeretem, zöldségből meg paradicsom, répa, borsó, kukorica, uborka. Amiket nem szeretek, az a sárgadinnye, a zeller, a kelkáposzta és a sóska meg a spenót.
2020. júl. 6. 14:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Koktélparadicsomot és a nektarint szeretem legjobban.
2020. júl. 6. 16:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden gyümölcsöt szeretek, egyedül a sárgadinnyét gyűlölöm, hányingerem van az illatától is, de amúgy a sárgadinnyés fagyi illatától is, semmilyen sárgadinnyés dolgot nem tűrök meg 2 méteren belül :D A kedvencek között van a cseresznye, málna, meggy, barack, narancs, áfonya. Zöldségből nem tudok olyat mondani, amit ne szeretnék, nem vagyok nagyon oda a fehérrépáért és a zellerért, de talán ennyi. Kedvencek között van a paradicsom, spenót, hagyma, fokhagyma, brokkoli, cukkini, káposzta, krumpli.. Sokáig sorolhatnám :D
2020. júl. 6. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc a kopasz barack, eper, kaliforniai paprika, répa, cukorborsó, baba spenót (nyersen), sárga dinnye, idared alma.

Nem szeretem a narancsot, mandarint és a nagymagú szőlőt, a magok miatt.

2020. júl. 6. 17:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A kedvenceim:gomba,kukorica,krumpli,tök,csillagtök,karfiol,hagyma

A répát egyáltalán nem eszem meg.

Gyümölcsöt csak lé formában tudom meginni.Egyiket sem szeretem enni.

2020. júl. 6. 17:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A naspolya íze valahol a savanykás alma és körte kombinációjában található meg, én nagyon szeretem. Amúgy minden gyümölcsöt és zöldséget. A kedvenc gyümölcsöm a görögdinnye és a földieper, amit nem bírok megenni, az a banán. Zöldségből a kedvenc a sárgarépa meg a paradicsom és a hagyma meg a sóska, de nem szeretem a rukkolát meg a sárgaborsót.
2020. júl. 7. 09:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!