Kizárólag Olaszországban lehet jó pizzát enni! Magyarországon nincsenek meg hozzá a megfelelő, minőségi alapanyagok, így hiába tudsz elvileg jó pizzát készíteni, gyakorlatilag képtelenség.
2020. jún. 25. 01:18
Hasznos számodra ez a válasz?
13/26 anonim válasza:
Vekony teszta, tejfolos alap, juhturo, valami sonka, zold olivabogyo, lilahagyma
2020. jún. 25. 01:42
Hasznos számodra ez a válasz?
14/26 anonim válasza:
Olaszországban (Róma) ettem a legvacakabb pizzát életemben. Vékony tésztás volt, de olyan, mint egy cipőtalp, feltét szinte semmi. Ezzel ellentétben Amerikában ettem fantasztikus pizzát, vékony, de puha tészta, és nem sajnálták, amit rátettek, kb. 5 centi magasan, volt rajta minden. Second Avenue Pizza, Sandpoint, Idaho.
2020. jún. 25. 05:33
Hasznos számodra ez a válasz?
15/26 anonim válasza:
Vékony tészta, aminek a széle ropogós, belül puha, paradicsomos-fokhagymás alap, rengeteg sajt (többféle) és gomba. Most épp ilyen esne jól, de egyébként mindenféle pizzát szeretek, a lényeg a vékony tészta:)
2020. jún. 25. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
16/26 anonim válasza:
Vékony tészta, paradicsomos alap, sonka vagy kolbász, gomba vagy hagyma, sajt. Max egy húsféle, max egy zöldség a feltét.
2020. jún. 25. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
17/26 anonim válasza:
Hát, az első amit írtál az inkább szendvics, mint pizza. A másik kettő meg kicsit érdekes... Lazac, meg feketeerdei sonka,trappistasajttal....
Vékony pizzateszta, paradicsomos alap, pepperoni és mozzarella
2020. jún. 25. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
18/26 anonim válasza:
#17: én is kb. melegszendvicsnek mondanám, amit leírt a kérdező.
Trappista sajtot még a legelvetemültebb szeletpizzás se tesz a pizzára...
2020. jún. 25. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
19/26 anonim válasza:
Vékony pizzatésztán paradicsomos szósz, tonhal darabkák, fekete vagy zöld olívabogyó, lilahagyma, pár karika mozzarella.
2020. jún. 25. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
20/26 anonim válasza:
Én a klasszikus nápolyi stílusú pizzákat kedvelem. Az örök kedvenc a margherita buffala mozzarellával, de 1-2 feltét még mehet rá, a prosciutto e funghi is a kedvencek között van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!