Milyen számotokra a tökéletes pizza? Milyen lenne a tésztája és mik lennének rajta?
Figyelt kérdés
Számomra tökéletes pizza 3-at írok.
1. Mézes mustáros alap, grillezett csirkemell, füstölt sajt, trappista sajt, karamellízalt hagyma.
2. Paradicsomos fokhagymás alap, füstölt lazac, trappista sajt, oliva bogyó.
3. Bolognai alap, fekete erdei sonka, bacon, trappista sajt, parmezán, pepperóni paprika, oliva bogyó.
2020. jún. 24. 21:21
1/26 anonim válasza:
SOOOOOK! Vegy igazibolasz pizzán sosincs ennyi féle feltét!
2/26 anonim válasza:
Trappista??? Anyámborogass!b:-DD
3/26 anonim válasza:
Ezek is jók . De a teszta legyen vastag lukacsos szegletes . 90es evekben Móriczon a Blahán Deákon stb volt maszek lancolat smi 4/5 félét csinalt nagy alutepsi karejokban .....
4/26 anonim válasza:
Én a vékony pizzát szeretem, a feltét nálam mindig hangulatfüggő, de "tengergyümölcsei" kizárva.
5/26 anonim válasza:
Csak vékony tészta, bazsalikomos fokhagymás szósz, sonka, mozzarella, oliva, lilahagyma.
6/26 anonim válasza:
Vékony tészta bazsalikommal, a feltét: paradicsom, mozzarella.
7/26 anonim válasza:
Közepes tészta, par. szósz, sajt, szalámi, sonka - mást nem viselek el rajta!
8/26 anonim válasza:
Jóóóó nagy sok-sok-sok sajttal és sooook szalámival 😍 szerintem pizzából ez a klasszikus a legjobb. A tészta ne legyen túl vastag.
9/26 anonim válasza:
Imádom a pizzát, gyakorlatilag bármilyen feltéttel :D De ha ki kéne emelni valamilyet, akkor egy szalámis kukoricás mindig tuti befutó nálam. Illetve ugyan nem túl hagyományos, de szerintem mennyei a csirkés, juhtúrós kombó plusz csemegeuborka szeletekkel.
10/26 anonim válasza:
Én a vékony pizzát kedvelem, a vastag tészta miatt szerintem elveszti a finom ízét. A kérdező általi összeállítás... abban van minden. Nem rossz amúgy. Amit én személy szerint készítenék, vagy, amilyen számomra a tökéletes pizza: nos, sok sonkával rajta, sok sajttal és mehet rá brokkoli feltétlenül, szósz, és zöldségféle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!