Hogy fertőtlenítitek a gyümölcsöket?
Figyelt kérdés
Hipós vízzel le lehet mosni a koronavírust az eperről?2020. máj. 26. 20:44
21/27 anonim válasza:
Sima vízzel leöblítem. Az éll elég mindenre.
22/27 anonim válasza:
De akkor arra az emberre se fújoljatok, aki nem mos kezet, és úgy eszik. Csak leöblíti bő vízben a kezét. Jól van az úgy. De állítom, ti lennétek a legjobban felháborodva jaj, milyen undi, kezet se mosott.
23/27 anonim válasza:
Berakom a csap alá. Durva,mi ?
Az embernek van egy úgynevezett immunrendszere, nem emlékszem pontosan,de általános iskolában találkozhattál a szóval először. Az pont azért van,hogy ne kelljen fertőtlenített, steril ételt ennünk. Elég hamar kihalt volna az emberiség,meg úgy az összes élőlény.
A domestos meg a poros eperrel ellentétben megbetegít. Én inkább enném mosatlanul,ahogy ettem is kilószámra gyerekkoromban.
24/27 anonim válasza:
Jaj bocsánat, nem domestost hanem hipót akartam írni,de a lényeg ugyanaz.
25/27 anonim válasza:
aki szerint elég a víz az egyet ért azzal. hogy kakkantyúzás után is elég a víz...
26/27 anonim válasza:
Amúgy régen a Neomagnol tablettát javasolták utazóknak például, ha olyan retkes, igénytelen országokba mennének, mint pl. Egyiptom, India. Nem tudom, hogy kapható-e még ez a tabletta.
27/27 anonim válasza:
Zöldségek, gyümölcsök mosására ajánlották ezt a tablettát. Vízben feloldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!