Hogyan tisztítják és fertőtlenítik palackozás előtt az ásványvizet?
Figyelt kérdés
szeretnék biztos lenni benne, hogy az nem tartalmaz más idegen anyagot, csak azt a műanyagot ami a palckból és a kupakból leválik és csak annyi vegyszert, ami a műanyagból és a töltőgépekből kioldódik. Segít-e, ha fogyasztés előtt még felforralom és lehűtöm?2018. júl. 19. 19:18
1/4 anonim válasza:
Elmebetegek számára nem gyártanak külön ásványvizet!
3/4 anonim válasza:
A válasz: sehogy...
Az ásványvizeket olyan tiszta rétegvizekből, artézi kutakból nyerik, amikben nincsenek szennyeződések, és ahonnan zárt steril vezetékeken jutnak el a steril csiramentes palackozóig, így a szennyezés/fertőzés veszély kb. nulla. Max UV fénnyel fertőtlenítik, ahogyan a vezetékes ivóvizek nagyrészt is Magyarországon(azaz abban sincs klór, és egyéb vegyszer manapság, mint a 80-as,90-es években)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!