Szerintetek miért ilyen hülyék manapság az emberek? (MOGYORÓVAJ)
Elore leszogezem, akinek nem inge ne vegye magara.
Miert vesz valaki brutal dragan egy uveg mogyorovajat, mondvan fuu de egeszseges, keni kenyerre, zabkasaba stb, ahelyett hogy venne egy csomag foldimogyorot es azt enne ketpofara, vagy legalabb egy kis kreativitassal hazilag keszitene azt el. 😀
Mirol is beszelek? Nezzuk csak.
En, mint foldi halando bemegyek a sparba, mit talalok?
350 g mogyorovaj, ami egyebkent csak 65(!!!) szazalekban tartalmaz mogyorot. Egyetek a napraforgoolajat, meg a Szőlőcukor, Teljes mértékben hidrogénezett pálmazsírt! Az biztos finom 😀
Mindezt kozel egy ezresert.
Vagy:
Megveszel fel kilo tiszta mogyorot fele annyiert peldaul?
Magyarazatokat kernek!
Kedves Kérdező, nem mindenki eszi a sparos szemetet.
Én ezt szoktam rendelni, ez 100% mogyoró és kiváló minőség.
A férjem nehéz fizikai munkát végez, nagyon szereti. Sem ideje, sem kedve "mogyizgatni", ebben viszont van vas, kálium, nátrium, magnézium, réz, szelén, cink, foszfor, mangán, omega3 és 6 zsírsavak, folsav, pantoténsav, vitamin B és E.
Nem hozzáadott formában, hanem a mogyoró tartalmazza ezeket.
Mogyoróvaj, amit én veszek 98%mogyorót tartalmaz.
Olcsóbb, mint a sima mogyoró. Egyszerűbben hozzáférek. Tele van értékes arányokkal, és táplálékkel. Finom.
Manapság miért turja bele mindenki más dolgába az orrát? Ennyire nincs saját életed?
Eszel kenyeret?
Miért nem eszel vizet és búzát helyette?
A kérdésed olyan, mintha azt akarnád megtudni, miért eszik valaki lekvárt, ahelyett, hogy megenne egy marék gyümölcsöt!
Mert a mogyorót enni meg a mogyoróvajat enni két különbözö jellegü dolog. Meg egy csomó embernek ízlik!
Az meg, hogy ételeket ízesítenek vele, megintcsak ízlés kérdése, de egész más az eredmény, ha mogyorót teszel egy süteménybe vagy zabkásába, mintha mogyoróvajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!