Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A petrezselyem értékesebb/drág...

A petrezselyem értékesebb/drágább, mint a pasztenák?

Figyelt kérdés
Érzésem szerint nekem rendszeresen paszternákot adnak pertezselyem helyett. Laikus vok....könnyen átb...nak
2020. máj. 16. 19:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek - különösen a fotót köszönöm, azon egyértelműen látszik a különbség (még korábban a levélzet alakját 'vettem ki', mint megkülönböztetési lehetőséget). Éljen, éljen, ezek szerint nem vágtak át. Most már legalább meg fogom tudni különböztetni a kettőt. Erre majd a saját kertemben is lehetőségem lesz (márcsak nehogy én is átvágjam saját magamat.....azt gondolva, hogy petrezselymet (gyökeret) teszek az ételbe, aztá valójában 'csak' paszternákot. (fentebb írtam már, hogy (véletlenül) vetettem mindegyiket). Köszi, köszi!!
2020. máj. 17. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy vetették mindkettőt. Sajnos a petrezselyem neheze kel ki és nehezen fejlődik. A paszternák szeret minden talajt, nem igényes és nagyra nő. A paszternákot sűrűre vetetted, érdemes kiritkítani. A petrezselyem sűrű, én úgy ritkítom, hogy azonnal felhasználom a zöldjét. A paszternák zöldje nem fogyasztható.
2020. máj. 17. 12:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2020. máj. 18. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!