A kérdező szavazást indított:
Naponta, akár többször is
Naponta egyszer
Heti 4-6 alkalommal
Heti 1-3 alkalommal
Ritkábban, mint egy hét
2-3 hetente
Ritkábban, mint 1 hónap
Félévente (2-3 alkalom)
Évi néhány alkalommal
Nem eszem édességet egyáltalán
58 szavazat
1/15 anonim válasza:
Mondjuk attól is függ, mi számít édességnek? Egy pohár kakaó is az?
2/15 anonim válasza:
Állítólag a gyümölcsjoghurt is édesség kategória, olyan az összetétele.
3/15 A kérdező kommentje:
Tágan értem, minden édes, feldolgozott élelmiszerre gondolok, sütemények, cukorkák, csokik stb., akár az édes italok is.
2020. máj. 12. 16:05
4/15 anonim válasza:
Attól függ. Az édes gyümölcs édességnek számít? A keserűcsoki édességnek számít?
Igazából ezt a kettőt eszem a legtöbbet (napi szinten), úgyhogy teljesen ettől függ a válaszom. :D
5/15 A kérdező kommentje:
#4 A gyümölcs nem, az étcsokoládé igen.
2020. máj. 12. 16:08
6/15 anonim válasza:
Kérdező, köszi, ezesetben naponta-kétnaponta. :)
8/15 anonim válasza:
Én van hogy hetekig nem eszem édességet, nem vagyok édesszájú, de ha megkívánom akkor is csak egy napig tart ez az "őrület" . Általában nutellát szoktam nyomatni vagy kinder bueno-t, duplo-t, szóval inkább ezeket a kinder termékeket .
9/15 anonim válasza:
Csak tejcsokoládét eszem, ami belefér az édesség kategóriájába. Szóval cukorkákat, sütiket nem, a kávém, teám is üresen iszom. Csokit viszont hetente többször, mondjuk olyan heti 4-5 alkalommal. Rendes csoki, szóval nem nápolyi csokibevonattal vagy ilyen Kinder csokik, hanem Cadbury vagy Tesco márkás csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!