Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mogyoróvajból ismertek finom...

Mogyoróvajból ismertek finom (diétás) desszerteket? Ti mit szoktatok belőle készíteni?

Figyelt kérdés
Én mogyoróvajas-banános melegszendvicset és tejes turmixokat szoktam, meg zabkásába keverni. Tudtok még jó ötleteket?
2020. máj. 6. 14:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#8 ne haragudj, de szerintem rajtad kívül mindenki tudja, mire gondolok. Milyen Nutella?! Szerintem többször is szerepel a leírásomban, kérdésemben a Mogyoróvaj szó. Nem tudom, mi nem egyértelmű rajta, szerintem ez egyetlen egy dologra utal, a csokikrémekhez/mogyorókrémekhez semmi köze.
2020. máj. 6. 14:58
 12/22 A kérdező kommentje:
Ohh, #8 most nézem hogy egy szuper ötletet is írtál, köszi! Édesszájú vagyok, de a csemegeuborkát nagyon szeretem és ezt mindenképp ki fogom próbálni.
2020. máj. 6. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:
24%

A mogyoróvajban kétszer annyi a zsír van mint fehérje. Hol gazdag ez fehérjében?

[link]

2020. máj. 6. 15:20
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

nem kell bunkózni, kedves kérdező. te tetted fel irrelevánsan a kérdést. nem is vagy tisztában az alapokkal, nem is érdekel, mások mit írnak, és nem is azt a választ várod, amire a kérdésed utal.

amúgy: google -> mogyoróvajas receptek / mogyoróvajas keksz / mogyoróvajas reggeli

2020. máj. 6. 15:23
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerintem én nem bunkóztam.22 gramm fehérje 100 gramm termékben hol nem jó arány? Ez a sajt, túró, tojás, csirkemell fehérjetartalmával vetekszik. Nyilván a zsírtartalma magasabb, nem is ez volt a kérdés, hidd el, tisztában vagyok a makrókkal.
2020. máj. 6. 15:33
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Mikor eszel meg mogyoróvajból 100 g-ot?

2020. máj. 6. 15:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Sosem. 20 grammot szoktam többynire a zabkásámba tenni, 15 grammot kenyérre kenni, vagy turmixba tenni. Ha nagyon rosszul ållok a zsírral (többnyire hadilábon állok vele), akkor van, hogy valamivel többet.
2020. máj. 6. 15:42
 18/22 A kérdező kommentje:
Kedves vagy hogy linkelsz, de mivel kalóriát számolok, a magas fehérjetartalmú ételek kalória-és makró értékeit nagyon jól ismerem.
2020. máj. 6. 15:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebben az esetben akkor elnézést kérek.

Chia pudingba keverve kevés reszelt étcsokival olyan mint a snickers. Ha darabkás a mogyoróvaj, úgy különösen jó.

2020. máj. 6. 17:00
 20/22 A kérdező kommentje:

Ugyan már, nincs gond.

Ez szuper ötlet, nagyon tetszik, köszi!

2020. máj. 6. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!