Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a véleményetek a Maggi/Knor...

Mi a véleményetek a Maggi/Knorr alapporokról? Tényleg olyan rosszak, mint azt sokan állítják?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 14:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
38%

#18: pontosan ezt idéztem be a #14-ben!

abszolút becsapja az ízlelőbimbóit, és a műanyag ízre hiszi azt, hogy jó.

2020. máj. 1. 09:52
 22/23 anonim ***** válasza:
78%
20: Nem ismered a choli con carne -hoz való fűszereket?? Ezerszer finomabb, ha valódi fűszerrel csinálod!A CARBONARAT meg nem is értem.... Só-bors , esetleg fhagyma -és minőségi alapanyagok. Semmi más nem kell bele!
2020. máj. 1. 09:55
 23/23 anonim ***** válasza:
66%

Hahó, emberek, ízlés. Miért kell ízlésről vitatkozni? Ez nem jó vagy rossz kérdése, hanem hogy ki mit szeret.

Szerintem pl a pacal gusztustalan, mégse nézem tahó prolinak, aki a pacalt szereti.

És ha a válaszolónak jobban bejön az alappor, mint a külön chilis fűszerek, akkor mi van? Attól még lehet finom, amit csinál, és neki kell megenni, nem nekünk.

Gusztustalan ez a lenézés, komolyan.

2020. máj. 1. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!