Mi a véleményetek a Maggi/Knorr alapporokról? Tényleg olyan rosszak, mint azt sokan állítják?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 14:19
21/23 anonim válasza:
#18: pontosan ezt idéztem be a #14-ben!
abszolút becsapja az ízlelőbimbóit, és a műanyag ízre hiszi azt, hogy jó.
22/23 anonim válasza:
20: Nem ismered a choli con carne -hoz való fűszereket?? Ezerszer finomabb, ha valódi fűszerrel csinálod!A CARBONARAT meg nem is értem.... Só-bors , esetleg fhagyma -és minőségi alapanyagok. Semmi más nem kell bele!
23/23 anonim válasza:
Hahó, emberek, ízlés. Miért kell ízlésről vitatkozni? Ez nem jó vagy rossz kérdése, hanem hogy ki mit szeret.
Szerintem pl a pacal gusztustalan, mégse nézem tahó prolinak, aki a pacalt szereti.
És ha a válaszolónak jobban bejön az alappor, mint a külön chilis fűszerek, akkor mi van? Attól még lehet finom, amit csinál, és neki kell megenni, nem nekünk.
Gusztustalan ez a lenézés, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!