Boltban milyen tojást szoktatok venni?
Figyelt kérdés
Rengeteg féle van és nem igazán tudom, hogy mik a különbségek. A méret egyértelmű, az extra sárga is, de pl. a tartás típusa (ketreces, szabadtartás, stb.) miben számít ?
Csak egyszerűbb dolgokhoz használnám: szendvicshez főtt, fasírtba, rántotta.
Intersparban meg a Tescoban szoktam vásárolni.
2020. ápr. 19. 20:03
1/6 anonim válasza:
Neked nem sokat számít, mert hacsak nem valami tudományos házi bio tojás akkor ugyanúgy nyomatják táppal. A tyúkoknak számít, mert nekik nem mindegy hogy van valamennyi mozgásterük, vagy egyhelyben állnak és egy fing se fér el a ketrecben mellettük. Ha ilyet veszel akkor ezt támogatod.
2/6 anonim válasza:
Az elsöt annyival egészítem ki, hogy a ketreces tartásnél folyamatosan gyógyszerezni kell öket, hogy ne betegedjenek meg meg ne csipkedjék össze a szomszédot, ezért rengete antibiotikum meg nyugtatómaradvány van a tojásban is.
4/6 anonim válasza:
Általában mamámtól kapok tojást (ott ugye szabadon,boldogan élnek a tyúkok)de ha elfogy és vennem kell, csakis szabad tartású tojást veszek.
5/6 anonim válasza:
Én ketreces tojást veszek, mivel kevés a fizetésem, és ezen is spórolok. Mellesleg egy nem magyar nagyvárosban élek, de szívesebben vennék szabadtartású tyktoját.
6/6 anonim válasza:
Boltban szinte kizárólag tyúktojást szoktam vásárolni, bár néha becsúszik egy-egy Kinder-tojás is.
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!