Más is van, aki szereti "nyersen", magába enni a konzerv zöldségeket (kukorica, borsó, bébirépa, bab, csicseriborsó stb. ) vagy ez csak az én "hülye szokásom"?
Néha szokott rám olyan jönni, hogy éhes is vagyok, meg nem is, ennék is, meg nem is. Valami zöldségfélét ami nem saláta, de nem is kell bajlódni az elkészítéssel vagy az előkészítéssel - esetleg a tárolással ergo mindig kéznél van. Főleg olyan zöldségről van szó, ami nyersen nem ehető, csak hőkezelés után és amiből inkább főzelék készül. (Lehet amúgy én a főzelékek miatt kaptam rá erre a konzerv zöldség evés szokásra. Amúgy ha már főzelék, kivétel nálam a káposzta, amit csak savanyítva tudok elképzelni vagy a krumpli, amit csak salátának.)
De ha mondjuk full másnapos vagyok és gyenge a gyomrom, akkor is jó a zöldségkonzerv (főleg a csicseriborsó, mert abban sok a B-vitamin).
Oké ott a kukorica, amiről tudom hogy más is eszi nyersen (vagy majonézzel, mint én), de olyanról még nem hallottam, hogy csak valaki nekiáll magában zöldségkonzervet enni.
Ha mégis is akad ilyen illető közöttetek és elmondja hogy ő melyik konzervet szereti és miért, annak őszintén hálás leszek. :)
A konzervkukoricát bármikor kieszem a dobozából. Nem kell nekem hozzá semmi öntet. Egyszerűen szeretem és kész.
Egyszer kaptam is a fejemre, mert a férjem ment volna hajnalban horgászni, de este megettem a kukoricáját. Azóta megbeszéljük..:)
# 12
Tisztelt 12-es, megetted a férjed csaliját? 😀
Eddig ezen a kommenten nevettem a legtöbbet! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!