Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Magyarázza már el valaki...

Magyarázza már el valaki nekem ezt a liszt-felvásárlás dolgot, kenyeret akarnak otthon sütni, vagy mi?

Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 09:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja,kenyeret,lángost,ilyen dolgokat ami 2 fillérből megvan.Nálam 1kg liszt 2évig is elég,ha nem dobom ki.Tőlem nem kell tartani,az biztos.
2020. márc. 18. 11:11
 22/31 anonim ***** válasza:
44%
Nem vásárolnak fel mindent... Bőven van készlet, logisztikában dolgozom, tudom.
2020. márc. 18. 11:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ettől függetlenül a boltok polcain NINCS egy csomó termék.

2020. márc. 18. 11:59
 24/31 anonim ***** válasza:
95%

aki nem tud olvasni, az nyilván ezt a faék egyszerűségű kenyeret se tudja összekeverni...

És különben is, ha valaki (már ha valóban van ilyen...) úgymond nélkülöz és éhezik, annak nem az elsőrangú szempontja, hogy kiváló minőségű extra kenyeret egyen!!!

2020. márc. 18. 12:03
 25/31 anonim ***** válasza:
18%

Máskor dugig vannak az éttermek pizzázók stb.

Most meg hirtelen mindenki kenyeret és lángost palacsintát süt 😊

2020. márc. 18. 12:05
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem lisztet hetek óta, mert van itthon még 10 kiló, de ha fogyóban lesz, veszek :D Sokat sütök itthon, kenyeret vagy zsemlét pl. minden nap, de sütiket is szoktam, ill. palacsintához, nokedlihez, knédlihez, piroghoz, gniocchihoz, pizzához és más tésztákhoz (azt is szoktam itthon házilag csinálni) is kell. Nálunk mondjuk nagyjából visszaállt a rend a boltokban, újra lehet vásárolni.
2020. márc. 18. 12:37
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap voltam a Pennyben.

Liszt, rétesliszt, búzadara, élesztő, hús egyáltalán nem volt.

2020. márc. 18. 13:07
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

# 27/ : abban a pillanatban!!!!

Én is voltam egy Sparban (konkrét cucc miatt, amit csak ott kapok), reggel, munkába menet nem volt. Hazafelé 4 körül meg tele volt vele a polc.

2020. márc. 18. 13:09
 29/31 A kérdező kommentje:
Dolgoznak szerencsétlenek, ahogy csak tudnak. Én voltam olyan hülye, hogy hallgattam egy Gyakori Kérdéses nyeretlen kétéves kreténre, aki azt tanácsolta, hogy reggel kell menni, mert akkor van (még) áru. Na most ez nem igaz. Aldis lány elmondta, hogy a kamion valóban reggel érkezik, de dél, mire kipakolják. Délután visszamentem, több is volt az áru.
2020. márc. 18. 13:51
 30/31 anonim ***** válasza:
67%
Amit vesznek az emberek: liszt, cukor, olaj, élesztő. Fánk!!!Mindenki kuksol a tv-je előtt és eszi a fánkot tonnaszám (otthoni sütés: 2 db-ot nem lehet)1 hónap: 5 kg, 2 hónap: 10 kg.Aztán meg fogyókúra
2020. márc. 18. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!