Magyarázza már el valaki nekem ezt a liszt-felvásárlás dolgot, kenyeret akarnak otthon sütni, vagy mi?
Kenyeret es mindent amit meglehet sutni es fozni lisztbol.
Olcsobb ha magad csinalod meg a levesbe a tesztat/galuskat mint ha venned.
Ez oké Caak sok olyan veszi aki amúgy soha nem süt semmit
Akkor kenyeret sütni honnan a fenéből tudna ??
Kolleganom is 20kgt vett 😀kozben kaját rendel mert évente parszor ha főz az ilyennek minek .
Szintén 20kg cukor 😀
Az egyessel nen értek egyet főleg a teszta és galuska temaban.
Ahhoz tojás is kell és az minden csak nem olcsó.
És ennyi ember mint aki felvásárolta nem tart mindenki tyúkokat is😀
Pont itt írta valaki múltkor, hogy megkérdezte a szomszédját, mit csinál azzal a sok liszttel. Kenyeret süt. Jé, tud kenyeret sütni? Nem, de mások is veszik.
Persze igen, van, aki kenyeret süt, de a többség csak birka.
Nálam pl mindig van itthon liszt, nem is vásároltam fel most senki elől.
Ezeket csinálom belőle:
Palacsinta
Muffin
Kifli
Hamburger zsemle
Pizza
Aranygaluska
Fank
Bukta
Kalács
És mióta van tésztagépem, azóta pl a tésztát is sokszor én csinálom bolti helyett.
Kenyérsütő gépem is van, de kenyeret még sosem sütöttem, nem is tervezem. Csak a kelt tésztákat keverem, dagasztom és kelesztem benne.
Ha sok a liszt valakinél, írjon szívesen küldök jó kis recepteket. 😀
Én nem vettem lisztet, de amúgy 4 boltot is megnéztem és sehol sem volt felvásárolva a liszt, meg a konzervek sem... Ezt csak a nagy korona szkeptikusok terjesztik, hogy "jaaaj! ezek a birkák megveszik az összes lisztet", stb.
Annyit nyavajognak emiatt, hogy komolyan mondom már rosszabbak mint a korona-mániások, az apokalipszisre készülők és a hipohonderek együtt.
Igazad van, ez leginkább egy ősrégi, ma már meghaladott túlélési reakció.
Az emberek 95%-a nem tud kenyeret sütni. De azért jól felvásárolták az élesztőt is azok elől, akik viszont igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!