A cukrozott darált dió miért sokkal olcsóbb, mint a cukor nélküli?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy a cukorlobbi évtizedek óta nagy károkat okozott pl. a zsír megítélésének, de az hogy lehet, hogy konkrétan a cukor hozzáadásával olcsóbb valami, mint ugyanaz cukor nélkül?2020. márc. 14. 21:55
11/11 anonim válasza:
A cukor sokkal olcsóbb, mint a dió. Felénk a dió 4000 forint/kg a cukor 199/kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!