A cukrozott darált dió miért sokkal olcsóbb, mint a cukor nélküli?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy a cukorlobbi évtizedek óta nagy károkat okozott pl. a zsír megítélésének, de az hogy lehet, hogy konkrétan a cukor hozzáadásával olcsóbb valami, mint ugyanaz cukor nélkül?2020. márc. 14. 21:55
1/11 anonim válasza:
Mert a benne lévő cukor pofon olcsó.
2/11 anonim válasza:
Mert abban kevesebb a dió. A diónak kb. 3000 kilója. Cukor sokkal olcsóbb.
3/11 anonim válasza:
Ez teljesen logikus, ahogy írta az első 2 válaszoló. A sózott mogyoró is lehetne olcsóbb, mert a só olcsó, de mivel keveset raknak csak rá, így érthető, hogy ugyanannyiba kerül.
4/11 anonim válasza:
200 ft egy kg cukor . A dió meg 3200
Szerinted egy kiló cukrosdióban mennyi a dió?
5/11 anonim válasza:
Ha 1 kg cukrozott dióban van 0,5 kg dió (3000 Ft/kg) meg 0,5 kg cukor (300 Ft/kg), akkor az 1500+150 ft, összesen 1650 Ft
7/11 anonim válasza:
Amiért egy tányér leves is drágább mint egy bögre csapvíz.
8/11 anonim válasza:
Jaj! Te nem álltál kétszer sorba, mikor az észt osztogatták!
9/11 anonim válasza:
Nyuszika, mert a cukor sokkal olcsóbb mint a dió. Micsoda kérdés már ez?
10/11 anonim válasza:
Annyival kevesebb diót kell beletenni, a cukor meg olcsóbb mint a dió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!