A legfinomabb jogurt nektek? Nekem a Monte
Figyelt kérdés
A nutella jogurtos változatának is lehet tekinteni a Monte-t, a Zott gyártja, ami a Jogobellát is (másik kedvenc). Nektek melyik?2020. márc. 14. 15:24
11/12 anonim válasza:
Eredeti Monte imadom, a feher kiadas is finom de nekem hianyzik a mogyorós resze. Jogobella is nagy kedvenc.. Miota a a lidlbe járok ott vannak ezek a reteges joghurtok azok lettek most nagy kedvencek vagy a joghurt hab
12/12 anonim válasza:
Epres, barackos és banános Jogobella, Cserpes joghurtok, de a Spar natúr joghurtot is szeretem, általában barack vagy eperlekvárral összekeverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!