A legfinomabb jogurt nektek? Nekem a Monte
Figyelt kérdés
A nutella jogurtos változatának is lehet tekinteni a Monte-t, a Zott gyártja, ami a Jogobellát is (másik kedvenc). Nektek melyik?2020. márc. 14. 15:24
2/12 anonim válasza:
Monte, de a White fan edition. :)
3/12 anonim válasza:
A Monte nem joghurt, hanem puding.
4/12 A kérdező kommentje:
második: nagy igazságot mondtál! első a white, aztán a coconuts, utánna az origi
harmadik: igazad van, viszont a wikipedián desszertnek van írva...
2020. márc. 14. 15:56
5/12 anonim válasza:
Desszertnek van írva, de a csokitorta is desszert, attól még tudom, hogy az nem joghurt. A desszert egy főbb kategória, azon belül vannak alkategóriák.
De hogy a kérdésedre is válaszolja, ne pedig csak kötözködjek (bocsi érte), én a legjobban Jogobellát szeretem.
6/12 anonim válasza:
Nekem a görög natúr Milbona krémjoghurt.
8/12 anonim válasza:
Kekszes Oikos görög joghurt,és a krémtúró
9/12 anonim válasza:
"A Monte a tejből készült finomságok gyártójának, a Zott tejkrémdesszertjeinek a márkaneve."
10/12 gungasam válasza:
Amit magam erjesztek teljes házi tejből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!