Szerintetek melyik a legfinomabb kfc étel, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Melyik a legfinomabb kfc étel?2020. jan. 19. 17:30
1/9 anonim válasza:
Én a csirkeszárny kosarat szerettem, sült krumpli felét káposzta salátára cserélve, amíg ettem ott.
2/9 anonim válasza:
Régebben volt ilyen ázsiai rizses box az nagyon finom sajna csak limitált ideig lehett kapni :(
3/9 anonim válasza:
Nekem a limitáltakból az a rózsaszín csípős taco jött be.
Amik most vannak azok közül a twistert és a stripset szeretem. Menüben 1790 Ft. Plusz 2 strips 300 Ft.
Nem állítom, hogy ezek a legfinomabbak, de én ezeket szeretem, a csontos húsokat nem.
4/9 anonim válasza:
Én a stripset szeretem a legjobban.
És ami volt régen, az a fincsi krumplipüré :((((((((
5/9 anonim válasza:
Strips menü és longer szendvics. 2000 forint körül szoktam fizetni.
6/9 anonim válasza:
Qurrito és most pont sajtos qurrito vaaaan
7/9 anonim válasza:
Quirrito, csak sajnos elég drága kb 1300-ért, mert ha éhes vagyok jól sem lakok tőle. De nagyon ízlik, néha nem tudok ellenállni neki. :(
8/9 anonim válasza:
Pocid Tacos volt a kedvencem Guacamoleval és a Qurrito
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!