A knorr vagy a kotányi a jobb/finomabb? (Gyros fűszer)
Holnap házilag szeretnénk gyrost készíteni, de nem tudjuk hogy melyik fűszer márka a finomabb.
Tippeket is írhattok.
A vákaszokat előre köszönöm!
ha mar a fuszerek nagy resze megvan otthon, eleg csak parat venni kiegesziteskent. mindegyik fajta kesz fuszerben van egy fura mellekiz, igy a hazit javaslom, vagy az azsia btben van, abban tuti nincs plusz adalek meg izfokozok.
de neten is sok valtozat van:
az hogy melyik az authentic igazan gorog, nemtudom, de en imadtam naluk h mustaros, es sultkrumpli van a pitaban :d nem is tettek bele semmi extrat, jo kis mustaros, sultkrumpli a pitaban :D az itthoni mindig csalodas ha hazajovunk :/ nar hasonlo fuszert mar sikerult a netes receptek alapjan osszehozni de lersze h nem emlekszunk melyik is volt a legjob :P
Elmegyek a török (troya) üzletbe és ott veszek fűszerkeveréket, vagy elmegyek egy nagyobb áruházba és ott veszem meg a lucullust, sokan írtátok.
Egyik rokonunk ma délután jön hozzánk, és megszeretnénk lepni egy kis házi gyrossal.
Mégegyszer köszönöm a segítőkész válaszokat!
Mindenki kapott "szerinted a válasz hasznos" értékelést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!