Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a siskelli receptje?

Mi a siskelli receptje?

Figyelt kérdés
Régen a zúglói karácsonyi vásárokon lehetett kapni. Hengeralakú panírozott étel volt töltelékkel. Ilyen töltelékek voltak, hogy húsos, bolognais, zöldséges, stb...

#Siskelli
2020. jan. 26. 12:41
 1/10 A kérdező kommentje:
A google nincs benne a receptjében. Nem is lehetne benne, hisz akkor még nem volt google.
2020. jan. 26. 13:13
 2/10 anonim válasza:
100%

"Intelligens" választ adott az első hozzászóló. :P

Ment is a dislike. ;)

Ez egy kérdező oldal nem fórum.

2020. jan. 26. 13:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Tényleg nem sok derült ki belőle. :P

Egyébként a google-al kezdtem, de mivel az nem dobta ki, ezért jöttem ide, hátha valaki még emlékszik rá, és tudja.

2020. jan. 26. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
VAlószínü valami helyi étel lehetett.
2020. jan. 26. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt a "külseje"? Tészta, hús vagy mi?

Lehet, hogy valami elferdített név volt, vagy a gyártó neve és nem ez az igazi megnevezés

2020. jan. 26. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez volt az:

[link]

2020. jan. 26. 13:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen köszi. Valami ilyesmi volt. :)
2020. jan. 26. 14:54
 8/10 A kérdező kommentje:

A külseje? Henger alakú volt bepanírozva, és valami tésztaféle volt a panír alatt, és abban volt a töltelék. Volt bolognais, húsos, zöldséges, és amire nem emlékszem. A Budapest Sportcsarnok és a syma csarnok karácsonyi vásárain lehetett kapni.

Hasonló volt mint ez a panírozott töltött palacsinta.

2020. jan. 26. 22:20
 9/10 Aricska válasza:
100%
A káposztás - lapos tortaszelet alakú - volt a kedvencem. Annakidején utanajártam, és kiderült, h dinsztelt káposztából és teljes kiőrlésű búzalisztből készült. Rémlik, h mélyhűtve is lehetett kapni, amit otthon sütőben sütöttem meg, de az nem volt olyan jóízű, mint amit a büfékben árultak, mert azt bő olajba merítve készítették. Nem győztem kitaposni belőle az olajat. Utólag okosan most már tudom, hogy be kellett volna kenni kevés olajjal sütés előtt.
2020. jan. 28. 11:48
 10/10 anonim válasza:
100%
Tényleg volt káposztás is.
2020. márc. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!