Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ötletek paleolit diétához?

Ötletek paleolit diétához?

Figyelt kérdés

Segítségeteket szeretném kérni, férjemmel szeretnénk elkezdeni a paleolit diétát, azonban párom nem igazán eszi meg a tojást, a halat, illetve a zöldségek nagy részét sem(répa, gyökér, brokkoli, karfiol, gomba).

Tudnátok ötleteket mondani mit tudnék adni neki?

2020. jan. 1. 13:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Rendes kaját pl.
2020. jan. 1. 14:07
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Én tényleg nem vagyok az a fajta, aki mindenkit a Google-hoz irányít, de pont ez az a téma, amiből millió étrend és recept van a neten. Kiválasztod belőlük, amit egy ilyen pipifaxos fas.kalapnak lehet adni!

De hogy ne menj el üred képpel:

Palacsinta:

3 egész tojás,

3 dl tej

3 dkg tápiókakeményítő

csipet só, esetleg valamilyen édesítés

Ebből a palacsintasütő nagyságától függően 6-8 palacsinta lesz, ami finomabb mint a hagyományos, mert még másnapra is olyan mint a selyem, nem keményedik.

2020. jan. 1. 14:29
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
*jav.: kézzel
2020. jan. 1. 14:54
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

A legjobb ötletek, mint fentebb írták, hogy beírod a Google-ba, pl., "paleo recept, ketó recept, ketogén recept" vagy a recept szó helyett, hogy "leves, ebéd, vacsora, süti, étel"stb., és olvasgatsz, variálod a recepteket, tudom a ketogén nem paleoit, de hasonlítanak egymáshoz.

A párodnak szerintem nem az étrendjével van inkább a gond, hanem a finnyásságával... Nemigen volt katona!

:-D

2020. jan. 1. 14:59
 5/20 anonim ***** válasza:
25%

Paleonal barmilyen hust megehetsz!!

10 eve paleozok. De en nem fozok. En hust se eszek. A tobbit meg ugy nyersen megeszem.

Vannak paleo szakcskonyvek konyvesboltokban vagy google-on. Nagyon finomak a receptek.

2020. jan. 1. 15:04
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Milyen zöldséget eszik meg?

Pár tipp: székelykáposzta (tejföl, kenyér stb. nélkül), fasírt, bármilyen hús sütve, párolva, pörköltnek, ragunak elkészítve, hagymás máj, pacalpörkölt. Utóbbiakhoz valami köretet kellene kitalálni, amit hajlandó megenni. Pl. nézz utána paleós nokedlireceptnek. Bár én jobbnak tartom a zöldségköreteket, én a milánói ragut is párolt zöldségekkel szoktam enni :) De köretnek salátákat is lehet enni. Sült krumpli helyett lehet más zöldségeket is sütni, pl. zeller, karalábé, édesburgonya. Aztán persze van nagyon sokféle leves (húsleves, zöldséglevesek), desszert is. Ha a tojást alapanyagként megeszi, csinálhatsz zöldséges tócsnit is.

2020. jan. 1. 16:39
 7/20 anonim ***** válasza:
44%

ne paleo

eletmodozzatok hanem inkabb egeszseges eletmodra valtozzatok. itobbi ugyanaz mint az elso csak hulye belemagyarazasok nelkul

[link]

eletmod valtas az amit kerestek szerintem

2020. jan. 5. 00:32
 8/20 anonim ***** válasza:
26%

dieta arra van ha valaki beteg, ezt hivjak dietanak abba viszont a doetetikus segit ha valiban dietazni akartok. egeszseges embernek nem kell

dieta, az az eletmodvaltas

2020. jan. 5. 00:33
 9/20 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy nem vagyunk egészségesek. Állandóan jön valami betegség,ezért döntöttünk úgy, hogy inkább elhagyunk mindent, ami káros, aztán majd meglátjuk :-)
2020. jan. 6. 18:55
 10/20 anonim ***** válasza:
73%
A paleo is tele van mindenfele allergenes kajaval. Maglisztekkel meg hasonlo, alapvetpen ehetetlen alapanyagokkal keszult etelek, edesitoszer orrba-szajba-ha meg is szunnek a jelenlegi panaszaitok, majd kaptok ujakat :) Teljesen elborultan csinaljak, akiket ismerek, es mindennek tunik ez a fajta etrend, csak egeszsegesnek nem. Persze az elgondolas alapvetoen jo, hust es halakat igennagy mennyisegben kell fogyasztani, foleg az utobbit. De hogy a tejtermekeket tiltjak, na az egy hatalmas nagy blodseg, foleg az ervelesuk, kb ugyanolyan evoszekta, mint a sokkal veszelyesebb vegansag. Mondjuk nagyobb esellyel elet tul maradando karosodas nelkul, mint a vegansagot az teny.
2020. jan. 10. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!