Mit raktok leggyakrabban a gyerekek iskolai szendvicsébe? Egy napra hány szendvicset és minden nap szendvicset visznek suliba?
Sajt, sajtkrém, tojáskrem, padlizsankrem, avokádó krem, körözött, vaj, főtt tojás.
Zoldsegnek paprika, paradicsom, jegsalata, retek.
Tortillat is gyakran csinálok vagy melegszendvicset. Esetleg házi pizza is jó ötlet, hidegen is jó
Én húst nem eszek, de gyros húst is el tudok képzelni egy melegszendvicsben, ha a felvágott már unalmas.
Rántotta 2 kenyér között, házi zöldségkrém, körözött, tojáspástétom, pogácsa, házi pizza, sárgarépa, karalábé, alma, banán, körte, szilva. Nagyon ritkán kapnak készen vett dolgokat, abból is inkább sajtos kiflit.
A mennyiség a gyerekek életkorából adódóan más.
Én ugyan már egyetemista vagyok. Így sokszor nem viszek kaját hanem inkább előadás előtt eszek itthon, max egy müzlit vagy valami gyümölcsöt viszek.
De amikor általános iskolás / gimis voltam akkor sokszor kifliben vagy zsemlében volt: vaj/sajtkrém, csirkemell vagy pulykakell sonka, sajt, plusz valamilyen zöldség (saláta, uborka, paradicsom). + majonéz, ketchup. Volt, hogy megsütött virslit tettem felkarikázva zsemlébe, + mustár, majonéz, ketchup. - amolyan hotdog szerű.
Körözöttet, tojáskrémet.
Vaj, sonka, tükörtojás plusz zöldség kifli / zsemlében.
Általában egy szendvicset vittem, ha tovább voltam akkor néha kettőt, de előfordult, hogy nem ettem meg.
Nincs pénzünk, így nem viszek semmit.
11/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!