Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A fekete kenyér miért nehezebb...

A fekete kenyér miért nehezebb, mint fehér társa?

Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tömörebb.
2019. okt. 30. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert a fekete kenyér (teljes kiörlésü lisztböl készült tészta) kevésbé kel meg, mint a fehier (finomított).
2019. okt. 30. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 hírnök ***** válasza:
40%

Mert a fehérbe e235öt tesznek, hogy megnőjön nagyra.

3x akkora térfogat, ugyan akkora súly.

Tehát a feketében kisebb helyen van ugyan annyi anyag, muszály, hogy nehezebbnek érezd.

2019. okt. 30. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A korpa nehezebb, mint a liszt.
2019. okt. 31. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!