A fekete kenyér miért nehezebb, mint fehér társa?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 20:19
2/4 anonim válasza:
Mert a fekete kenyér (teljes kiörlésü lisztböl készült tészta) kevésbé kel meg, mint a fehier (finomított).
3/4 hírnök válasza:
Mert a fehérbe e235öt tesznek, hogy megnőjön nagyra.
3x akkora térfogat, ugyan akkora súly.
Tehát a feketében kisebb helyen van ugyan annyi anyag, muszály, hogy nehezebbnek érezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!