Paradicsomos halkonzerv jó az ereknek? Kifejti hatását? Csak így tudom enni a halat.
A lehető legjobb megoldás egyikét választottad. Az olajos halban lévő olaj kifejezetten káros volna az egészségedre. Én meg se bírom az epém miatt enni. A paradicsomossal nincs ilyen baj. Lehet venni még sós lében főzött tőkehal konzervet, az is nagyon jó. Ami engem illet, nyáron szoktam ebből friss lecsós halat csinálni. Készítek saját kiskerti biozöldségből egy alaplecsót és kb. fele térfogatnyi sós vízben főtt konzervhallal összefőzöm. Hihetetlen finom és vérré válik az emberben. Régen ruszki gyártmányban volt lecsós tonhalkonzerv. Az mindent vitt ízben és egészséges is volt. Sajnos a módszerváltás óta ezt se látni a boltok polcain...
Cukor+só mizériákkal meg ne foglalkozz. Időbe telik, míg rájönnek ugyanarra a konzekvenciára, mint a "szívbarát" margarinnal, de rájönnek... :))) Ha mégis zavar a lecsóba tett egy evőkanál ízlágyító cukor, akkor használj helyette hazai háztáji mézet! Olaj helyett meg lehetőleg libazsírt tegyél bele, semmi esetre sem holmi növényi vakarenkót. Meg fogsz lepődni, hogy az ember közérzete mit tud javulni a helyes táplálkozástól, illetve mennyire zavaró tud lenni, ha visszatér onnan az orvosi népklasszikusokhoz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!