Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen felvágottat szoktatok...

Milyen felvágottat szoktatok venni azok közül, amik csemege pultban kaphatóak?

Figyelt kérdés
Kinek melyik a kedvence? Főleg Spar és Coop üzletben kaphatóak érdekelnének. Márkát vagy gyártót is írjatok, köszi!

2019. okt. 14. 00:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Olasz felvágott
2019. okt. 14. 07:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Parizerből a Pick-et tartom egyedül ehetőnek, ezen kívül gépi sonka, asszem a Kaiser-nek van normálisabb terméke, hát ezt sem érdemes tudni miként készül, valójában ragasztott sonka... :D Tavaszit kedvelem még, de ezek mind olyan dolgok, amiket néha-néha megveszek, mert meg kell kicsit pihenni valamin, úgy egyébként meg nem élek vele napi szinten, mert nem tartom egészségesnek, inkább egy jó minőségű házi sonka, kolbász (mértékkel!!!), mindenesetre azt Sparban pláne coop-ban nem találsz, de nálam egy szendvics elvan hús nélkül is akár.
2019. okt. 14. 07:31
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Pár év alatt végigkóstoltam a palettát. Mindent megeszek, de egyik sem a kedvencem. Hurka, kolbász, sonka, szalonna, kövesztett amit egy-egy reggeli étkezéshez el tudok képzelni. Fél liter tejes kávé, vagy kakaó mellé.
2019. okt. 14. 07:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Turista, a gyártót nem tudom.
2019. okt. 14. 10:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Coop falni jó baromfi párizsi az nagyon finom, egy véletlen folytán sikerült megkóstolni. 😁

Általában pápai extra sonka, valdor csirkemell sonka, es Kinga formázott sonkát szoktam venni, és esetleg téliszalámit. Általában csak a coopban vásárolok.

2019. okt. 14. 12:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Viola parizer. Az nagyon finom, de kb. annyiba kerül, mint a jó minőségű gépsonka. Nem tudom, hogy országszerte kapható-e. Az minőségi, és pont olyan íze van, mint régen a békebeli jó kis parizereknek. Szoktam még Sopronit venni, vagy csirkemell sonkát. Bár az utóbbi időben konkrétan semmilyen íze nincs, szerintem elhagyom. Én sem vagyok túlságosan nagy "felvágottas". A tavaszi se rossz, néha Zalai. Nem írok gyártókat, mert a pultban eleve szeletelve árulják, nics ráírva.

A Viola parizerre ha gondolod keress rá a neten, az tényleg finom.

2019. okt. 14. 12:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hű, most nézem, hogy a Viola hogy kinőtte magát. Egész kis cég volt, most meg nagy üzeme van van. Le vagyok maradva, mert csak parizert szoktam venni, itt indult szemben velünk a kisüzemi gyártás.

Itt a link: [link]

Érdemes megkóstolni a termékeiket.

2019. okt. 14. 12:39
 8/14 anonim ***** válasza:
24%
Semelyiket, nem eszem hulladékot. Csak házi, általunk készíttetett kolbászt, házi sonkát szoktunk enni.
2019. okt. 14. 14:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Akkor leírom, hogy nekem mi jött be eddig a legjobban. Rakott erdélyi szalonna, de ebből is az volt nagyon finom, ami múlt héten/előtte volt akciós a Sparban (nálunk kétféle van rakott erdélyiből, és sajna nem figyeltem meg, melyik gyártótól volt a jobb ízű). Illetve, a másik kedvenc, no annak a nevét is elfelejtettem. Vannak benne sajt darabok, és csak és kizárólag Interpsarban láttam edig. Nem ilyen parizer/olasz/zala felvágott féle, teljesen más az összetétele, masszívabb. A Coopos felvágottakat meg nem igazán ismerem, ezért érdekelt, hogy kinek melyik onnan a kedvenc. Ja, és természetesen a Pick téliszalámi a legjobb a szalámik közül, csak az ára is tükrözi ezt :D
2019. okt. 14. 16:34
 10/14 A kérdező kommentje:
7-es: köszi ezt a Viola tippet, még nem is hallottam róla. Ahogy látom, nemigen tudok venni otthon, a partnerboltok alapján, de majd ha olyan helyen járok, kipróbálom.
2019. okt. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!