Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Csemege Julius Meinl, Billa,...

Csemege Julius Meinl, Billa, Match és Kaiser's szupermarketek drágának számítottak annak idején?

Figyelt kérdés
Kaiser's-ben régen a felvágottak jók voltak, erre határozottan emlékszem. A Meinl (nagyim mindig mejnlinek hívta) meg a sárga lógójával fogott meg. Gyerek voltam (8-9 éves) mikor ezek a szupermarketek 20 éve léteztek.
2019. febr. 25. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Billa volt Magyarországon? A Julius Meinl-ra nem emlékszem, még kicsi voltam, mikor kivonult. A mi környékünkön a Kaiser's volt a legdrágább, de nagy volt a választék, a Match talán kicsit olcsóbb, és volt egy Penny Market, az volt a legolcsóbb. Talán Spar is volt, de arra nem emlékszem már.
2019. febr. 25. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Billa szerintem sose volt itthon, csak Ausztriában.
2019. febr. 25. 21:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogyne lett volna Billa. A Boráros téren a Duna ház aljában, Újpesten a Tél utcában biztosan volt.
2019. febr. 25. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Kispesten is volt Billa, a mizsei sorompónál (Üllői út)

A Julius Meinlből lettek a Match/Smatch üzletek. Aztán azokból a CBA-k. A színvonal ennek megfelelő sorrendben alakult ;)

A Kaiser's a Plusnak volt a "prémium" változata. Azokból Spar lett. Például a Skála Metró aljában lévő Spar régen Kaiser's volt.

2019. febr. 25. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Billa volt Újpesten, Újpalotán ez 1000%.
2019. febr. 25. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

A Match olcsó volt, a Kaiser's drága, a Julius Meinl vegyes.

A Billára én sem emlékszem.

2019. febr. 25. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Match mellett volt smatch is. Mint a spar/interspar, méretkülönbség, amúgy nálunk az is lett belőle.

Én azt szerettem, olcsó és jó volt, kár hogy kivonultak.

A kaisers nekem penny színvonalnak rémlik.

A juliusnál még nagyon gyerek voltam, de azt tudom, hogy későbbi smatch helyén volt nálunk. De csak a logójára emlékszem, meg hogy mindig oda jártunk. :D

A Billát nem ismerem.

2019. febr. 26. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
A Profi kimaradt.
2019. febr. 26. 00:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, volt Profi is és Jééé diszkont. Profira emlékszem hogy mindegyik olyan lepukkant volt.
2019. febr. 26. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Julius Meinl-be nem volt egy kis kávézó rész vagy ahol lehetett kávét örölni? Úgy rémlik, mintha volt egy kis rész ahol lehetett inni gyorsan egy presszókávét. A Ferenciek terei üzletben.
2019. febr. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!