Billa, Carrefour miért nincs Magyarországon?
Figyelt kérdés
Mostmár lenne rá bőven kereslet. Emellett a Carrefour ahol van (pl. Románia, Franciaország, Spanyolország) sokkal olcsóbb az Auchannal.2019. jan. 12. 22:29
1/7 anonim válasza:
A Billa is tök jó. Nagyon jó élelmiszerek vannak, és minőségiek. Szloviban van, én oda járok.
2/7 anonim válasza:
Azért, mert Magyarországon Spar van.
3/7 anonim válasza:
A carrefour nagyon drága . Itt romániban ahol én élek...
4/7 anonim válasza:
Billa volt magyarorszågon mėg 90 években, csak nem ment neki itt .
5/7 A kérdező kommentje:
Én voltam Spanyolországban Barcelonában, Madridban és Kanári szigeteken. Voltam Auchanban (ott Alcampo) és Carrefourban. A Carrefour ott pont piszok olcsó volt. 40-50 euróból el lehet intézni ott egy heti bevásárlást.
2019. jan. 14. 19:35
6/7 anonim válasza:
"Billa volt magyarorszågon mėg 90 években, csak nem ment neki itt ."
Igen, amit megvett a spar.
Kanári szigeteken. Voltam Auchanban (ott Alcampo) és Carrefourban. A Carrefour ott pont piszok olcsó volt. 40-50 euróból el lehet intézni ott egy heti bevásárlást."
Én meg a Hiper Dinóba feleannyiért. :D
Az árakat nagyban befolyásolja az adó és az áfa is.
1,8 Euróért vettem a cigit, ami németbe 6 Euró.
7/7 A kérdező kommentje:
HiperDino is olcsóbb, de ez csak egy regionális áruházlánc. Tudod "Los mejores precios de Canarias". A dinócsaládos reklámajaik viccesek. Annál már csak a Mercadona olcsóbb. Carrefour viszont az egész országban jelen van.
2019. jan. 14. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!