A liofilizált gyümölcsök mire jók?
A fagyasztva szárított (liofilizált) eper és málna nagyon finom (ezt a kettőt használtam eddig).😋😋
Megőrzi a színét, ízét és az illatát is, ezért pl. csokoládéba keverve különleges desszertet lehet készíteni. Karácsonyra készítettem kézműves csokoládét, gasztro ajándéknak, a fehér csokit liofilizált málnával szórtam meg, amellett hogy csodásan nézett ki, még csudafinom is volt, nagy sikert aratott.
Teakeverékekbe is kiváló, nagyon kevés is elég belőle, mégis kitűnően érződik az aromája és az illata.
Bármihez fel lehet használni, amihez gyümölcsöt használnál, levest, mártást, fagylaltot is lehet készíteni belőle, vagy az elkészült ételeket, süteményeket díszíteni , és fokozni lehet vele az ízélményt.
Természetesen meg lehet enni így magában is, de szerintem ahhoz egy kicsit drága.
Köszönöm a válaszokat, főleg #6 nagyon szépen leírta!😊
Azt hiszem veszek ilyen liofilizált gyümölcsöt, meggyőzetetek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!