3/5 A kérdező kommentje:
#1: én remélem, hogy igen, mert utálom a barackban a magot
2019. okt. 5. 21:50
4/5 anonim válasza:
Hát azt nem is kell megenni. Nem az az egyetlen gyümölcs, amiben mag van
5/5 anonim válasza:
Én már láttam mag nélküli szőlőt meg dinnyét. Ezeket is csak azért találta ki az ember, mert vagy lusta volt kimagozni, vagy mert nem akarta állandóan kiköpködni a magokat.
Persze meg lehet érteni, ugyanis mindkét gyümölcsnél sok a mag (amiket az emberek többsége utál), DE KÖNYÖRGÖM! Egy qva baracknál az az 1 szem mag már tényleg miért okoz problémát? Ennyi erőből már létezhetne mag nélküli szilva, vagy olívabogyó is.
Persze van már magtalan alma meg körte is, de azok is ilyen túltenyésztett, ízetlen, hibrid, laboratóriumi sz*rok - mert az emberek a lustaságuk miatt képtelenek már körülrágni vagy épp kivájni a magházat a gyümölcsből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!