Mi a "pötyikkel" szó jelentése?
Figyelt kérdés
A Nosalty-n olvastam az egyik receptnél ezt a kifejezést, azonban nem tudom értelmezni. Definíciót nem találtam hozzá az interneten.
2019. szept. 24. 14:11
1/9 anonim válasza:
A tejet az édesítőkkkel együtt melegítsd meg. Pötyi = édesítő.
Kissé értetlen vagy, tök egyértelmű volt.
2/9 anonim válasza:
Az édesitő szemeket hívja pötyinek,de ez nem teljesen világos a szövegből?????
5/9 anonim válasza:
6/9 mobidick válasza:
Nos, én már elmúltam 65 éves, de én sem értettem, hogy mi a csuda lehet. Annyiféle édesítőszer van, hogy csak kapkodhatjuk a fejünket. Pl. mi Steviát használunk folyadékban. Édesítő pöttyöket, már sok-sok éve nem, akkor sem így hívtuk. Ki hogy nevezi, nem lehet azért senki megszólni, hogy nem tudja ezt a nem általánosan elterjed megnevezését a bogyeszeknek. No mi mi így hívtuk a családban; hány bocsóval kéred? amig be nem köszönt a stevia korszak, mert annak nincsenek mellékhatásai.
7/9 anonim válasza:
Csatlakozom, nekem is totál értelmetlen a receptben az a rész, életemben nem hallottam még ezt a kifejezést.
8/9 anonim válasza:
Műcukor. Én csak így hívom az édesítőt.
9/9 anonim válasza:
ez a mini tablettás édesítőszerre elnevezés. egy ilyen pici tabletta egy pöttyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!